mooi tafelblad

noestvrij eiken tafelblad

Een mooi tafelblad bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA  

Op zoek naar een mooi tafelblad ?. Zo’n blad waar je heerlijk met je hele familie een avond aan kan zitten ? Stop  maar met zoeken, want QATRINA maakt hem voor u op maat !

Een mooi tafelblad, leverbaar in (bijna) elke gewenste afmeting. De tafelbladen zijn te bestellen in eikenhout, maar ook in nog meer houtsoorten. Klik hier voor onze overige houtsoorten.

Het gewenste model bepaalt u natuurlijk ook helemaal zelf. Wij leveren rond, ovaal, vierkant, rechthoekig en ellipsvormig, maar ook andere vormen kunnen wij gewoon voor u maken..

U kunt kiezen uit een aantal opties voor de randafwerking: een rechte rand (standaard), een opgedikte rand, of een subtiele verjongde rand.

Het tafelblad is uit de allerbeste houtkwaliteiten gemaakt, en natuurlijk FSC gekeurd.
Neem even contact met ons, wanneer u meer informatie wenst.

 

 

 

mooi tafelblad

 

Een tafelblad in meerdere houtsoorten te bestellen

Het merendeel van onze tafelbladen wordt geleverd in eiken en in Amerikaans noten.
Maar het mooie Essenhout is de laatste tijd met een aardige inhaalslag bezig. Onze massief houten tafelbladen zijn te bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in het fraaie kopshout. Alles uitsluitend in massieve uitvoering. Wij verkopen geen fineer.

Klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem meteen contact met ons op, per mail of telefoon.

Ook wij zijn gebonden aan de maximaal leverbare lengtes voor onze verschillende houtsoorten. Eiken en Amerikaans noten is in de uitvoering in doorgaande lamel normaal gesproken maximaal leverbaar tot en met vier meter.

U wilt graag een tafelblad dat langer is dan vier meter ?. Dan kunnen we nog overstappen op een uitvoering in vingerlas of in kopshout. Vingerlas bladen zijn opgebouwd uit kortere stukjes massief (eiken)hout. Deze worden door middel van een (vinger)las met elkaar verlijmd. Tafelbladen van kopshout zijn opgebouwd uit houten blokjes van ongeveer 43×43 mm.

De tafelbladen in vingerlas en in kopshout uitvoering kunnen wij leveren tot wel zeven (!) meter lang.

QATRINA: voor tafelbladen, maar ook stalen en houten onderstellen 

Bij ons bestelt u ook heel gemakkelijk een (bijpassend) stalen of houten onderstel. Zo kunt u dus heel eenvoudig uw eigen tafel bij ons samenstellen !. Uiteraard in de allerbeste kwaliteit. Onze stalen onderstellen worden bijvoorbeeld allemaal gepoedercoat, omdat dit een veel mooier en egaler eindresultaat oplevert dan een doorsnee gelakt stalen onderstel !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Bent u geïnteresseerd in een mooi tafelblad ?