mooi houten tablet

mooi houten tablet

Een mooi houten tablet, exact op maat gemaakt in de vorm die u wenst ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Op maat voor u gemaakt in de vorm die u nodig heeft, en dat ook nog eens voor een redelijke prijs ? Een mooi houten tablet van QATRINA ! Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Uw mooi houten tablet wordt door ons tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: er zelf nog aan schuren of schaven is echt niet meer nodig. Gemak dient de mens. Gebruik uw tablet om er uw zelf ontworpen meubel(s) mee te maken, maat u kunt het natuurlijk ook gewoon gebruiken als werk- of tafelblad.

Houtproducten gemaakt van massief eikenhout bestelt u zelf via onze website. Om het bestellen niet al te ingewikkeld te maken, leveren wij online alleen de meest gevraagde (standaard)vormen: rechthoekig en vierkant. Buiten de site om zijn op aanvraag andere vormen mogelijk. Bel ons hiervoor even, of stuur een mailtje: onze gegevens vindt u hier.

Onze producten worden stuk voor stuk op maat gemaakt door professionele leveranciers verspreid over meerdere landen in Europa. Met hun allernieuwste cnc freesmachines gaan zij iedere uitdaging voor u aan.  Alle vormen en (extra) bewerkingen zijn mogelijk: van ellipsvormig tot een organische vorm, en van een ovale vorm tot een druppelvorm.

Drie kwaliteiten eikenhout, maar op aanvraag zijn ook veel andere houtsoorten mogelijk

QATRINA staat voor hoogwaardig FSC gecertificeerd massief houten producten. Gegarandeerd duurzaam geproduceerd en verwerkt. Bij ons vindt u geen ‘gewoon’ Europees eiken, maar Slavonisch eiken: de allermooiste, keiharde eikensoort met zijn karakteristieke lichte uitstraling. Verkrijgbaar in twee varianten (doorgaande lamellen en vingerlas) in drie kwaliteiten (rustiek, licht rustiek en kwastvrij).

In België en Nederland verder nergens te krijgen, maar wel bij QATRINA: tabletten, werkbladen, keukenbladen en bureaubladen vervaardigd uit kopshout. Online in de webshop verkrijgbaar in eikenhout, maar buiten de website om op aanvraag desgewenst ook leverbaar in beukenhout, kersenhout, essenhout en acaciahout in iedere gewenste afmeting en in iedere gewenste vorm.

Alsof dat nog niet genoeg is: u kunt bij ons op aanvraag ook nog terecht voor producten gemaakt van een andere houtsoort dan eiken. Let wel: wij moeten dit bij de desbetreffende leverancier(s) navragen, want deze zijn niet altijd voorradig.

Tabletten in standaardmaten op voorraad: u vindt ze bij QATRINA

Wij leveren ze direct uit voorraad vanuit ons magazijn en onze koerier levert ze vervolgens binnen een week bij u af: onze tabletten in standaardmaten. Benieuwd naar onze voorraad ? Klik dan hier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

mooi houten tablet

Superlange eikenhouten tabletten met doorgaande lamellen ? Welkom bij QATRINA: wij leveren ze tot vijf meter lang ! 

Kunt u ze nergens vinden ? Wij leveren ze tot wel vijf meter lang ! Eiken tabletten in doorgaande lamellen. Verkrijgbaar als ‘gewoon’ tablet, maar wij kunnen er ook een megagroot tafelblad, een megagroot keukenblad of een megagroot bureaublad voor u van maken ! Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten tablet ?