mooi houten keukenblad

mooi houten keukenblad

Voor een mooi houten keukenblad zit u goed bij QATRINA: wij leveren het in meerdere houtsoorten

Een mooi houten keukenblad ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want wij maken het voor u op maat in eiken, maar ook in heel veel andere houtsoorten. Kijk gerust eens op onze website of neem voor meer informatie contact met ons op.

Gemak dient de mens: Uw mooi houten keukenblad maken wij op maat tot op de millimeter nauwkeurig. De benodigde sparingen voor kranen, kooktoestellen en spoelbakken frezen wij er uiteraard ook al voor u uit. U kunt er voor kiezen om het zelf verder te behandelen, maar wij kunnen dat ook al meteen (machinaal) voor u doen. Wij behandelen het dan met een professionele twee componenten houtolie. Dit kan in kleur, maar ook in transparant. Het lakken van keukenbladen raden wij af: door de werking van het hout kunnen er haarscheurtjes in de laklaag ontstaan, waar dan weer vocht en/of vuil in kan dringen. Met een olie is dit niet mogelijk en beschermt u het hout het beste.

Houten keukenbladen in eiken zijn direct via onze website verkrijgbaar. Wilt u liever een keukenblad gemaakt van een andere houtsoort, dan verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: andere houtsoorten zijn alleen op aanvraag mogelijk i.v.m. de beperkte beschikbaarheid ervan. Bel of mail ons dus even in dat geval.

Onze keukenbladen laten wij op maat maken door onze vaste producenten buiten Nederland. Deze werken allemaal met hoogwaardige, computergestuurde machines waarmee tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt kan worden. Wilt u dus een keukenblad in een afwijkende vorm laten maken, dan is dat geen probleem: wij gaan de uitdaging aan !

Keukenbladen in drie kwaliteiten eiken, maar ook een andere houtsoort is geen probleem 

Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogstaande FSC gecertificeerde massief houten keukenbladen. Door professionals gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en verder verwerkt tot een op maat gemaakt houtproduct. I.t.t. de meeste andere aanbieders werken wij niet met Europees eiken, maar met Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is met recht de koningin onder de eikensoorten: schitterend mooi van kleur en veel harder dan Europees eiken.

Eiken keukenbladen zijn bij ons leverbaar in een rustieke uitvoering, een foutvrije uitvoering en een licht rustieke uitvoering in twee varianten: in doorgaande lamellen en opgebouwd d.m.v. een vingerlasverbinding.

Wilt u graag iets unieks voor in uw keuken ? Als een van de heel weinigen kunnen wij ook keukenbladen gemaakt van kopshout op maat leveren. Via de website verkrijgbaar in een uitvoering in kops eiken, maar desgewenst ook leverbaar in een andere houtsoort: zo leveren wij ook keukenbladen in kops essen, kops beuken, kops kersen en kops acacia op aanvraag.

 

 

 

mooi houten keukenblad

keukenblad van acaciahout, transparant geolied

Op zoek naar een XXL keukenblad, tafelblad, werkblad of barblad ? QATRINA maakt het voor u !

Zoekt u een extra lang keukenblad, extra lang tafelblad, extra lang werkblad of extra lang barblad ? Dan zit u goed bij QATRINA, want in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout kunnen wij tot wel vijf meter lang leveren ! Bel of mail ons hiervoor even.

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten keukenblad ?