mooi houten barblad

mooi houten barblad

Bij ons op maat leverbaar in verschillende houtsoorten: een mooi houten barblad

Wij leveren het in eiken, maar ook in andere houtsoorten: een mooi houten barblad bestelt u voordelig bij QATRINA ! Op maat voor u gemaakt in werkelijk iedere vorm die u maar kunt bedenken. Een eiken barblad kunt u zelf online bij ons bestellen, een barblad op maat in een andere houtsoort is verkrijgbaar op aanvraag. Kijk op de website voor de leverbare houtsoorten en neem contact met ons op. Voor betaalbaar maatwerk  in massief hout zit u goed bij QATRINA.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de eventueel benodigde extra bewerkingen voor u uitvoeren: zo zijn bijvoorbeeld de uitsparingen voor spoelbakken, kooktoestellen en kranen geen probleem. Wij frezen er ze gewoon al voor u uit tot op de millimeter nauwkeurig !
Uw nieuwe barblad kunnen wij nog onbehandeld bij u afleveren, maar ook al helemaal kant en klaar om te plaatsen. Het wordt dan geheel behandeld met een twee componenten houtolie, verkrijgbaar in transparant maar ook in heel veel kleuren. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de website van Rubio Monocoat: https://www.rubiomonocoat.com/nl/c/kleuren/cat/interior/rmc-oil-plus-2c?country=nl#rmc-oil-plus-2c. De kleur die u zoekt staat er vast wel bij.

Eiken barbladen bestelt u bij ons heel eenvoudig zelf via de website, een barblad in een andere houtsoort kunt u bij ons buiten de website om bestellen. Bel of mail ons hiervoor even. Gelieve er rekening mee te houden dat onze andere houtsoorten niet altijd voorradig zijn: wij zullen dit voor u moeten aanvragen.

Werken met massief hout is precisiewerk en vergt vakmanschap en de juiste (kostbare) apparatuur. Iets waar de gemiddelde meubelmaker of interieurbouwer niet over beschikt. Ons maatwerk wordt dan ook uitsluitend door door ons geselecteerde specialisten vervaardigd. Zij hebben hiervoor allemaal de juiste (computergestuurde) machines tot hun beschikking. Echt alles is mogelijk, van rond en vierkant, tot ellips en druppelvormig.

Een prachtig barblad van Slavonisch eiken, maar evt. ook gemaakt van een andere houtsoort ? QATRINA !

Opgebouwd uit vol massief FSC gecertificeerd hout en exact op maat voor u gemaakt. Interessant geprijsde kwaliteit ? U vindt het bij QATRINA. Met de hand door onze producenten op structuur en uitstraling voor u uitgezocht hout.

In eikenhouthttps://be.fsc.org/be-nl leveren wij een foutvrije kwaliteit zonder noesten, een licht rustieke kwaliteit met kleine noestjes en een ruige rustieke kwaliteit met grotere noesten en een enkel scheurtje. De barbladen kunnen wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in exclusief kopshout. Een barblad gemaakt van kopshout is online verkrijgbaar in eiken, maar op aanvraag zijn ook barbladen gemaakt van kops essenhout, kops beukenhout, kops acaciahout en kops kersenhout verkrijgbaar. Contacteer ons hiervoor gerust even.

 

 

 

mooi houten barblad

mooi houten barblad (kopshout Slavonisch eiken transparant geolied met Rubio Monocoat houtolie)

Op zoek naar een extra lang barblad in doorgaande lamellen ? Wij kunnen het tot 5 meter lang leveren !

Een extra lang barblad gemaakt van kopshout of in een vingerlasuitvoering zijn doorgaans voor ons geen probleem. Werkbladen in doorgaande lamellen met een lengte van meer dan ca. 3 meter zijn bij de meeste andere aanbieders echter geen optie.
Wel bij QATRINA: wij kunnen namelijk als een van de heel weinigen tot wel 5 meter lang in doorgaande lamellen leveren ! Zoekt u dus een extra lang barblad, een extra lang tafelblad, een extra lang bureaublad of een extra lang keukenblad ? Neem dan meteen contact met ons op !

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten barblad op maat ?