mooi foutvrij eiken op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Mooi foutvrij eiken op maat bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA

Wij zijn een van de weinigen die het kunnen leveren: mooi foutvrij eiken op maat. Op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig, in bijna iedere vorm en afmeting.

Mooi foutvrij eiken op maat kunt u natuurlijk gebruiken voor het zelf maken van meubels, maar is ook zeer geschikt als wandbekleding, voor op de vloer, als keukenblad, werkblad of als een fraai tafelblad.

Ons foutvrij eiken wordt samengesteld uit het schitterende Slavonisch eiken.

Duurzaam geproduceerde kwaliteitsproducten, en allemaal FSC gekeurd. Dat is in het kort QATRINA.

In onze online webshop bestelt u heel gemakkelijk zelf ons mooie Slavonisch eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Kijk daarvoor even op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij helpen u graag verder..

Onze massief houten panelen zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. U kunt kiezen uit meerdere standaarddiktes, maar op aanvraag leveren wij ook zogenaamde tussenliggende diktes. Naast houten panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook panelen gemaakt van kopshout. Standaard verkrijgbaar in 60 mm. dik, maar (veel) dikker kan ook: tot maar liefst 120 mm.

 

 

 

mooi foutvrij eiken op maat

Foutvrij eiken op maat

 

Geen verzaagde panelen, maar op maat gemaakte panelen ! 

Wij maken al onze panelen helemaal op maat voor onze klanten. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s, die doorgaans alleen maar voorraad panelen verzagen op de door u gewenste lengte of breedte.

Uiteraard is een verzaagd paneel per definitie van mindere kwaliteit dan een op maat gemaakt paneel, omdat door het verzagen de oorspronkelijke uitgebalanceerde verdeling van de houten lamellen ruw verstoord wordt. Het paneel wordt op een volstrekt willekeurige plaats afgezaagd. Wij maken onze panelen daarom altijd op maat, zodat u alleen de beste kwaliteit in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in ons mooi foutvrij eiken op maat ?