mooi eikenhouten keukenblad op maat

mooi eikenhouten keukenblad op maat

Bestel het gewoon voordelig online bij QATRINA: een mooi eikenhouten keukenblad op maat

Exclusief voor u gemaakt: een mooi eikenhouten keukenblad op maat van QATRINA.
Tientallen interieurwinkels bezoeken voor de beste houtuitvoering, de gewenste vorm en maat hoeft niet meer: bij QATRINA bestelt u het namelijk gewoon op maat gemaakt. Wij leveren geen standaard keukenbladen: bij ons bestelt u een mooi eikenhouten keukenblad op maat zoals u het wilt hebben.

Neem gerust contact met ons op wanneer u iets heel speciaals zou willen laten maken: naast een vierkant, rechthoekig, rond of ovaal keukenblad maken wij namelijk eventueel ook ‘fantasievormen’. Niet alleen in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn bij ons op aanvraag mogelijk. Op de website treft u een overzicht.
De eikenhouten keukenbladen worden door ons gemaakt van vol massief Slavonisch eiken. Deze eikenbomen worden duurzaam gekweekt in onder meer Kroatië en Roemenië. Het gebruikte hout wordt op kleur en structuur geselecteerd en is altijd FSC gecertificeerd: een waarborg voor een hoge kwaliteit.

Keukenbladen gemaakt van Slavonisch eiken zijn verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit. Wij leveren keukenbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas met diktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Schitterend mooi, vrijwel onverwoestbaar en te bestellen in liefst 60 mm. dik: een keukenblad gemaakt van kopshout. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Een voordelig alternatief voor massief hout: een keukenblad van eikenfineer

Een voordelig alternatief en van hoogstaande kwaliteit zijn onze keukenbladen van dik eikenfineer. Ons eikenfineer is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken in verschillende diktes. Kijk voor meer info even op de website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

mooi eikenhouten keukenblad op maat

Kops eiken

 

Standaardafmetingen en standaardvormen kennen wij niet

Standaardafmetingen en -vormen kennen wij niet: bij ons hoeft u niet te kiezen uit een paar mogelijkheden. Bij QATRINA bestelt u uw nieuwe keukenblad gewoon op maat voor u gemaakt van het allermooiste hout en ook nog eens voor een zeer redelijke prijs.

Voorraad standaardpanelen

Beschikt u over goed gereedschap en wilt u zelf aan de slag ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want wij hebben voor u ook een (heel) groot aantal panelen in standaardmaten op voorraad in ons magazijn. Deze zijn leverbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik en kunnen wij normaal gesproken al binnen een week bij u afleveren ! Kijk voor meer informatie even bij onze voorraad standaardpanelen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten keukenblad op maat ?