mooi eikenhouten barblad

mooi eikenhouten barblad

Voor een mooi eikenhouten barblad bent u aan het juiste adres bij QATRINA !  

Een mooi eikenhouten barblad creëert een heerlijke warme sfeer in huis en wie wil dat nou niet ? Voor massief hout op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Wij leveren op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Mocht het blad moeten worden voorzien van sparingen voor bijvoorbeeld een kooktoestel, kraan of spoelbak, dan is dat ook geen probleem: deze kunnen wij er eventueel al meteen voor u uitfrezen. Onbehandeld is mogelijk, maar wij leveren zo nodig ook al helemaal kant en klaar: het barblad wordt door ons dan behandeld met een twee componenten houtolie (in kleur of transparant). U hoeft het dan alleen nog te (laten) monteren.

Gewoon thuis een barblad op maat bestellen ? Dat kan heel gemakkelijk online bij QATRINA ! Bestel dus vandaag nog uw mooi eikenhouten barblad op maat gemaakt !  Elke vorm is mogelijk, want wij werken met computer gestuurde cnc freesmachines.

Liever een andere houtsoort dan eiken ? Dat is evt. buiten de website om mogelijk op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden of neem meteen contact met ons betreffende de beschikbaarheid. Massief houten barbladen kunt u bij ons in drie uitvoeringen bestellen: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en barbladen van onverwoestbaar kopshout.

Al onze massief houten barbladen worden gemaakt van FSC gecertificeerd hout: een keurmerk voor een duurzame productie en een verantwoorde houtkap. Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

 

 

 

mooi eikenhouten barblad

 

Schitterend Slavonisch eikenhout, maar ook een andere houtsoort is eventueel mogelijk

Een houten barblad uitgevoerd in doorgaande lamellen kunnen wij sowieso tot een lengte van 3,5 meter leveren. Langere lengtes moeten wij aanvragen bij onze leveranciers. Een langer barblad in een vingerlasuitvoering of gemaakt van kopshout is doorgaans geen probleem. Bel of mail ons dus even wanneer u een extra lang barblad nodig heeft: wij kunnen u vast wel verder helpen.

De door ons het meest geleverde houtsoort is eiken. Hiervoor maken wij gebruik van Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere eikensoort dan het doorgaans gebruikte Europees eiken. Slavonisch eiken is verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit. Geïnteresseerd in een andere houtsoort ? Kijk dan even op onze website: daar treft u een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten. Een mailtje sturen met uw wensen kan uiteraard ook: wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten barblad ?