mooi eiken tablet

mooi eiken tablet

Een mooi eiken tablet bestelt u voordelig bij QATRINA

Een mooi eiken tablet bestelt u voordelig online bij QATRINA.
Onze tabletten worden op maat voor u gemaakt in een schitterende foutvrije, licht rustieke of rustieke eiken kwaliteit. De meest gangbare vormen zoals vierkant en rechthoekig bestelt u heel simpel zelf in onze online webwinkel. Op aanvraag zijn (sterk) afwijkende vormen mogelijk: stuur ons even een mailtje met uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.

Bij QATRINA kunt u ook tabletten in een andere houtsoort bestellen, maar uitsluitend buiten de website om op aanvraag. Neem even een kijkje op de website voor de mogelijkheden (klik hier) of bel of mail ons even.  Wij helpen u graag.
Wij maken onze eiken tabletten van prachtig Slavonisch eiken. Een houtsoort met een hele fijne structuur en een fraaie lichte kleur. Doordat het hout erg langzaam groeit is Slavonisch een van de hardste eikensoorten. Slavonisch eiken wordt op een verantwoorde wijze gekweekt en gekapt: ons hout is daarom ook allemaal FSC gecertificeerd. U bestelt gegarandeerd een duurzaam gemaakt kwaliteitsproduct voor een interessante prijs. Een mooi eiken tablet bestelt u gewoon bij QATRINA !

Bij ons kunt u houten tabletten bestellen in drie verschillende uitvoeringen: samengesteld uit doorgaande lamellen, in vingerlas of in schitterend kopshout. Via de website leveren wij tot maximaal 3 meter lang: langer is mogelijk op aanvraag. Sparingen of extra bewerkingen zijn tegen een geringe meerprijs mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op. Wij kunnen in principe alles voor u maken.

U kunt bij ons ook terecht voor voordelige tabletten in eiken fineer

Eiken fineer is zeker het overwegen waard: gunstig geprijsd en door sterk verbeterde technieken de laatste jaren vrijwel niet te onderscheiden van een massief houten tablet. Ons fineer is liefst 1 mm. dik en kan daardoor ook nog geborsteld besteld worden. Fineer is door de sterk gestegen prijzen van massief hout absoluut een aanrader !

Eikenfineer is leverbaar in vijf diktes en online te bestellen in foutvrij of in rustiek. Geïnteresseerd ? Klik hier.

 

 

 

mooi eiken tablet

 

Kunt u zelf op maat zagen ? Dan zijn onze standaardpanelen uit voorraad wellicht iets voor u !

Direct uit voorraad leverbaar: panelen in meerdere standaardafmetingen, houtkwaliteiten en diktes. Onze koerier levert ze snel bij u af, dus u kunt met een paar dagen aan de slag ! Kijk gauw bij onze categorie voorraadpanelen en laat u verrassen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken tablet ?