mooi eiken paneel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een mooi eiken paneel ? QATRINA maakt het op maat voor u ! 

Wij maken het tot op de mm. nauwkeurig voor u: een mooi eiken paneel. Zo goed als iedere vorm en afmeting is door ons te realiseren.

Een mooi eiken paneel is op meerdere manieren te gebruiken: voor het (zelf) maken van meubels, als wandafwerking, houten vloer, keukenblad, werkblad, bureaublad of gewoon als tafelblad.

Wij vervaardigen de panelen uit massief Slavonisch eikenhout. Een mooie, harde houtsoort, die op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd wordt. Het hout wordt speciaal op kleur en structuur uitgezocht, zodat alleen het beste voor onze panelen overblijft.

Duurzaam geproduceerd, scherpe prijzen en FSC gekeurd. In het kort het hout van QATRINA.

Via de webwinkel leveren wij Slavonisch eiken. U kunt een keuze maken uit foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor andere houtsoorten. Wij hebben de diverse mogelijkheden op onze website voor u op een rijtje gezet. Bij vragen kunt u natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Eiken panelen kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas. QATRINA levert tot een dikte van maximaal 40 mm. massief, in verschillende diktes verkrijgbaar. Andere diktes zijn mogelijk, maar wel op aanvraag. Onze exclusieve kopshout panelen leveren wij vanaf 60 mm. dik tot maximaal 120 mm. dik in eken, maar ook in andere houtsoorten. Kijkt u daarvoor even op onze website.

 

 

 

mooi eiken paneel

Foutvrij eiken

 

De allerbeste kwaliteit, maatwerk, en vriendelijk geprijsd

Wij leveren onze panelen en (tafel)bladen tot op de mm. nauwkeurig. U bestelt dus exact op maat gemaakt, en hoeft er zelf niets meer aan te doen.

U maakt zelf de keuze: een onbehandeld paneel, of een kant en klaar paneel. Een onbehandeld paneel is door ons geschuurd met korrel 80, en de randen zijn onbewerkt en scherp. U zult dit paneel nog zelf verder af moeten werken. Een kant en klaar paneel is geschuurd met korrel 120 (een fijnere korrel) en de scherpe randen worden weg geschuurd: het paneel wordt voorzien van vellingkanten met een straal van circa. 2 mm. Door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’, kunt u dit zelf op onze website bepalen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken paneel ?