mooi eiken meubelpaneel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een mooi eiken meubelpaneel bestellen ? QATRINA levert ze voordelig online !

Wij maken het op maat voor u: een mooi eiken meubelpaneel, in de vorm en afmeting die u graag wilt.

Een mooi eiken meubelpaneel kunt u natuurlijk op heel veel verschillende manieren gebruiken: u kunt er zelf uw meubels mee maken, maar het is ook heel geschikt als keukenblad of als tafelblad.

Onze meubelpanelen maken wij van massief Slavonisch eikenhout. Het hout wordt door onze leveranciers op kleur en structuur uitgezocht. Zo blijft uitsluitend het beste over voor onze meubelpanelen.

Een milieuvriendelijke productie, lage prijzen, topkwaliteit en altijd FSC gekeurd

Online leveren wij via onze website het fraaie Slavonisch eiken. U kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook andere houtsoorten op aanvraag. Wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst. Gewoon even contact opnemen per mail of telefoon, kan natuurlijk ook.

QATRINA levert meubelpanelen in doorgaande lamel en in vingerlas, tot een dikte van maximaal 40 mm. massief. Verschillende standaarddiktes zijn mogelijk, andere diktes leveren wij op aanvraag.

Kopshout leveren wij online in eiken met een dikte van 60 mm. Op aanvraag is dikker mogelijk: tot maximaal 120 mm. dik in eken, maar ook in andere houtsoorten. kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

mooi eiken paneel

Foutvrij eiken

 

Topkwaliteit, maatwerk tot op de mm. nauwkeurig, en lage prijzen

Wij leveren meubelpanelen op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. U bestelt dus gewoon de afmetingen die u nodig heeft.

Wel dient u nog een keuze te maken tussen een onbehandeld meubelpaneel, of een behandeld meubelpaneel.

Een onbehandeld paneel is door ons standaard geschuurd met korrel 80, en de randen zijn nog onbewerkt en scherp. Dit is een halffabricaat: u dient dit nog zelf verder af te werken.

Een kant en klaar paneel ondergaat een extra schuurbeurt met korrel 120 (een fijnere korrel) en de scherpe randen worden weg geschuurd (het aanbrengen van vellingranden). U kunt dit uiteraard zelf bepalen, door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website.

QATRINA, omdat wij staan voor goede service en kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken meubelpaneel ?