mooi eiken kookeiland

kops eiken kookeiland

Een mooi eiken kookeiland, op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Bij QATRINA bestelt u het gewoon helemaal op maat tot op de millimeter nauwkeurig: een mooi eiken kookeiland. Gemaakt uit uitsluitend de allerbeste houtkwaliteit, want met minder nemen wij geen genoegen.

Massief eiken bladen voor onder andere een kookeiland bestelt u heel eenvoudig zelf, tot op de mm. nauwkeurig op maat, in onze webwinkel. Wij leveren ons eikenhout in drie kwaliteiten: in prachtig foutvrij/noestvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken.

Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten). Heeft u iets heel speciaals in gedachten, neem dan even contact met ons op, want ook ingewikkelde vormen zijn door ons doorgaans gewoon te maken.

Een mooi eiken kookeiland is een ware blikvanger in uw bestaande of nieuwe keuken, en wordt met veel liefde door onze producenten voor u gemaakt. U kunt hierbij nog kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: massief eiken in doorgaande lamellen, in vingerlas, of in het prachtige kopshout.

Waarom een blad voor uw kookeiland van QATRINA ? Omdat wij de beste kwaliteit leveren en daarbij ook nog een duurzame productie garanderen. Onze producten zijn daarom ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

mooi eiken kookeiland

Mooi eiken kookeiland (kopshout)

 

Uitsluitend maatwerk tot op de mm. nauwkeurig: standaardpanelen kennen wij niet, en leveren wij niet

Op maat gemaakte houtproducten zonder bijkomende kosten: u betaalt alleen voor wat u bestelt, en niet ook nog eens voor reststukken of zaagafval.

Vol massief houten panelen en bladen leveren wij in doorgaande lamel en vingerlas tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Dikker kan, maar niet in massieve uitvoering. Wij kunnen het blad dan nog voorzien van een opdikrand. Dit is mogelijk tot een dikte van maximaal 80 mm. (40 mm. massief en een opdikrand van 40 mm.).

Onze exclusieve kops bladen zijn standaard leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag is dikker ook mogelijk: wij leveren kopshout tot maximaal 120 mm. dik. Neem hiervoor even contact met ons op.

Standaard leveren wij ons hout in Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook veel andere houtsoorten.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken kookeiland ?