mooi eiken kookeiland op maat

mooi eiken kookeiland op maat

Een mooi eiken kookeiland op maat gemaakt ? Bestel het online bij QATRINA !

Een mooi eiken kookeiland op maat bestelt u tegenwoordig gewoon vanuit huis bij QATRINA. Exact, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt en tegen kostprijs bij u afgeleverd door onze eigen professionele koerier. Zo gemakkelijk gaat dat vandaag de dag !
Standaard vierkante en rechthoekige kookeilanden kunt u direct zelf op onze website bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke uitvoering. Heeft u een speciale vorm in gedachten voor uw kookeiland ? Geen probleem: ook afwijkende vormen zijn mogelijk, maar wel op aanvraag. Buiten de website om zijn evt. ook andere houtsoorten dan eiken mogelijk: kijk op de website bij onze overige leverbare houtsoorten.

Een kookeiland van Slavonisch eikenhout

Slavonisch eiken is een schitterende, exclusieve houtsoort en wordt geroemd om zijn mooie lichte kleur en hardheid. U haalt met een kookeiland van QATRINA gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis: het hout is altijd FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Gun uzelf het allerbeste en ga voor een mooi eiken kookeiland op maat van QATRINA.

Onze kookeilanden zijn verkrijgbaar in doorgaande lamel, in vingerlas en in zeldzaam mooi kopshout. Wist u dat QATRINA een van de weinigen is die dit houtproduct überhaupt kan leveren ?

Neem voor een extra lang of extra breed kookeiland even contact met ons op, want via onze website kunt u om logistieke redenen niet langer dan 3 meter en niet breder dan 1,2 meter bestellen.

Eiken fineer: een voordeliger alternatief

Een voordeliger alternatief, maar zeker een hoogwaardig houtproduct is ons eiken fineer. Ook dit wordt exact in de door u gewenste afmetingen op maat gemaakt. Ons eiken fineer is via de website verkrijgbaar in 20, 30, 40, 52 en 58 mm. dik in twee kwaliteiten: in foutvrij en in rustiek. Kijk voor meer informatie betreffende dit product even op onze website: klik hier voor onze categorie eiken fineer en laat u verrassen.

 

 

 

mooi eiken kookeiland op maat

 

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor standaardpanelen uit voorraad: ze staan voor u klaar in ons magazijn

Vol massief houten panelen in standaardafmetingen en verschillende kwaliteiten: wij leveren ze direct uit voorraad. Maatwerk duurt u te lang en u kunt uw nieuwe kookeiland ook zelf wel op maat zagen ? Kijk dan snel bij onze voorraadpanelen, want deze heeft u echt razendsnel en tegen kostprijs in huis !

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken kookeiland op maat ?