mooi eiken keukenblad

mooi eiken keukenblad

Op zoek naar een mooi eiken keukenblad ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Nog nergens een mooi eiken keukenblad kunnen vinden ? Stop dan nu maar met zoeken, want QATRINA maakt prachtige eiken keukenbladen precies op maat in de door u gewenste vorm en afmetingen. Onze eiken bladen kunt u bestellen in foutvrij eikenhout, in licht rustiek eikenhout en in rustiek eikenhout.
Online een keukenblad bestellen is kinderlijk eenvoudig: alles wijst zich vanzelf door ons geavanceerde bestelsysteem. Naast eiken keukenbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten. Op de website vindt u de diverse mogelijkheden: klik hier. Bel of mail ons indien u meer informatie wenst.

Voor onze eikenhouten keukenbladen gebruiken wij Slavonisch eiken: een exclusieve, harde eikensoort met een schitterende lichte kleur en fijne structuur. Het door ons gebruikte eikenhout wordt op een milieuvriendelijke wijze in Oost Europa geproduceerd en is tevens altijd FSC gecertificeerd. Gegarandeerde topkwaliteit voor zeer interessante prijzen.

Keukenbladen leveren wij in vier verschillende diktes in een vingerlasuitvoering en in doorgaande lamellen, maar u kunt bij ons ook terecht voor een schitterend keukenblad van exclusief kopshout. Vrijwel onverslijtbaar en online te bestellen in maar liefst 6 centimeter dik eiken. Bent u geïnteresseerd, klik dan hier voor onze categorie kopshout.

Wij maken het allemaal voor u op maat: het is ons om het even of het een rechthoekig, vierkant of rond keukenblad moet worden. Sterk afwijkende vormen op aanvraag: mail ons even en wij sturen u een vrijblijvende offerte toe. QATRINA, voor een mooi eiken keukenblad.

 

Een interessant geprijsd fineerkeukenblad

Kwalitatief zeker niet minder dan een massief houten keukenblad, maar wel zeer interessant geprijsd zijn onze fineerkeukenbladen op maat. Een keukenblad in dik eikenfineer kunt u online bij ons bestellen in liefst vijf diktes in een foutvrije of een rustieke eikenkwaliteit. Meer informatie vindt u hier.

 

 

 

mooi eiken keukenblad

 

Met een voorraadpaneel van QATRINA maakt u zelf uw eigen keukenblad

Wij hebben ze in grote getale op voorraad in ons magazijn: standaardpanelen in diverse houtkwaliteiten, afmetingen en diktes. Met een voorraadpaneel kunt u supersnel aan de slag, want onze koerier levert deze doorgaans binnen een (werk)week bij u thuis af. Dus bent u handig en kunt u zelf op maat zagen ? Dan is een voorraadpaneel wellicht iets voor u.

Neem snel een kijkje bij onze categorie voorraad standaardpanelen en bestel vandaag nog uw massief eikenhouten paneel.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken keukenblad ?