moderne stalen tafelpoten

design onderstel

U zoekt moderne stalen tafelpoten? Bij QATRINA bestelt u ze eenvoudig online !

Onze moderne stalen tafelpoten zijn leverbaar in drie variaties. U kunt kiezen uit poedercoat RAL standaard, industriële look en poedercoat RAL fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat RAL standaard zijn de stalen tafelpoten in een mooie zijdeglans kleur gespoten. De lasnaden zijn hierbij helemaal glad geslepen, en niet meer als zodanig zichtbaar.
De uitvoering in RAL fluweel heeft een meer matte, wat fluweelachtige uitstraling.
De uitvoeringen in industriële look zijn niet verder afgewerkt. Hier wordt alleen een dunne laag blanke transparante poedercoating over het staal gespoten. Een industriële uitstraling is op dit moment erg in trek, en daarom ook veelgevraagd door onze klanten.

Onze moderne stalen tafelpoten worden door echte professionals vakkundig gelast, gepoedercoat en verder afgewerkt tot een prachtig eindproduct.

Bent u wellicht op zoek naar een onderstel in afmetingen die niet op onze site staan ?. Veel van onze stalen onderstellen zijn ook leverbaar in afwijkende maten, dus neem even contact op voor de mogelijkheden.

Waarom QATRINA ? Omdat wij de beste kwaliteit leveren voor gunstige prijzen.

 

 

 

moderne stalen tafelpoten

 

Tafelpoten en onderstellen leverbaar in verschillende fraaie kleuren 

Wij leveren de moderne stalen tafelpoten en onderstellen standaard in vijf verschillende RAL kleuren. Weet u eigenlijk wat dat betekent, RAL ?

Bij ons kunt u kiezen uit de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

    

  

 

Andere (RAL) kleuren zijn doorgaans wel leverbaar, maar houd in dat geval wel rekening met een (kleine) toeslag. Neem even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel helpen.

Wij leveren kant en klare tafelpoten en onderstellen in staal en in hout, maar maken desgewenst ook veel op maat. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in onze moderne stalen tafelpoten ?