moderne stalen onderstellen

Fraaie moderne stalen onderstellen bestelt u eenvoudig en voordelig online QATRINA

Gepoedercoate moderne stalen onderstellen zijn bij QATRINA verkrijgbaar in meerdere modellen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de meeste onderstellen ook bestellen in een industriële look en in fine structure. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij poedercoat standaard wordt het onderstel in een mooie zijdeglans kleur gespoten en worden de lasnaden helemaal gladgeslepen. De uitvoering in fine structure heeft juist weer een meer matte uitstraling.
Onze industriële uitvoering is doelbewust niet verder afgewerkt en oogt hierdoor robuust. Hier is, ter bescherming van het staal, alleen een transparant blanke laag poedercoat over het onderstel aangebracht.

Zoekt u speciale afmetingen van moderne stalen onderstellen die niet op onze website staan, of heeft u een eigen ontwerp gemaakt dat u wilt laten maken ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, want bij QATRINA kan (bijna) alles !

 

 

 

moderne stalen onderstellen

Modern stalen onderstel (model Annelore)

 

Wij leveren de stalen tafelpoten en onderstellen in de meeste gevallen in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016
  • Crème wit: RAL 9001
  • Gitzwart: RAL 9005
  • Blank aluminium: RAL 9006
  • Verkeerswit: RAL 9016

 

   

 

 

Andere (RAL) kleuren kunnen wij ook leveren, maar houdt u wel rekening met een kleine meerprijs. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

RAL kleuren en eventueel ook maatwerk

RAL is een coderingssysteem bedoeld om de vele verschillende kleuren vast te leggen, zodat bij de reproductie ervan (te) grote verschillen in kleur te voorkomen. Verf werd vroeger handmatig gemengd met weegschaaltjes, en de kans was dus vrij groot dat het eindresultaat niet de gewenste kleur opleverde.

Tegenwoordig wordt verf met speciaal hiervoor ontwikkelde mengmachines gemengd, en is de kans op kleurverschil nagenoeg nihil.

Wij leveren online een breed scala aan stalen tafelpoten en stalen onderstellen, zodat hetgeen u zoekt er vast wel bij staat. Is dit niet het geval ? Neem dan even contact met ons op, want maatwerk behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze moderne stalen onderstellen ?