Moderne eettafelstoelen met armleuning

Moderne eettafelstoelen met armleuning vindt u bij QATRINA

Bedenk eens hoe belangrijk een eettafelstoel is! Ga maar eens na hoe vaak en hoe lang u op de stoel zit. Deze moet dus vooral comfortabel zijn, en met name armleuningen dragen bij aan het zitcomfort. Bent u op zoek naar moderne eettafelstoelen met armleuning ? Wij bieden u een grote collectie voor redelijke prijzen.

De modellen eettafelstoelen zijn zeer uiteenlopend en onderscheidend. Zoekt u een designer stoel of houdt u juist meer van een basic stoel? En wilt u een zitting van hout, PU leder of stof? En wilt u graag een kussen in uw stoel of juist niet? Wilt u een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

 

 

kuipstoel rood
eettafelstoel met armleuning

 

 

 

 

 

 

 

Meerdere kleuren en uitvoeringen zijn mogelijk 

Het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Vaak kunt u ook nog kiezen uit een stoel met of zonder armleuning. Ook modellen voor semi buitengebruik ontbreken niet.

Moderne en klassieke eettafelstoelen, comfortabele kuipstoelen, hippe kleuren, eetkamerstoelen met leuning, gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen.

 

Comfort voor een scherpe prijs

De prijs van onze eettafelstoelen is verrassend scherp voor de uitstekende kwaliteit die we leveren. Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij de prijzen zeer laag houden. Lees goed de omschrijving van de materialen. De stoelpoten kunnen van hout, staal, rvs of aluminium zijn. De stoelen zijn bijvoorbeeld niet gestoffeerd met echt leder maar met een zeer goede kwaliteit imitatieleer. Het gebruikte hout voor onze stoelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook altijd FSC-gekeurd.

Niet alleen onze prijzen zijn scherp, maar ook onze levertijden: voor de meeste stoelen hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 weken.

 

Combineerde bestelling: eenmaal vrachtkosten

Mocht u tevens een nieuw tafelblad i.c.m. een nieuw stalen onderstel of houten onderstel bestellen bij QATRINA, dan kunnen we de bestelling in 1 zending bij u afleveren en betaalt u maar 1x transportkosten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze moderne eettafelstoelen met armleuning voor een goede prijs ?