meubelpaneel

meubelpaneel

U zoekt een meubelpaneel ? QATRINA maakt panelen op maat !

Een fraai massief houten meubelpaneel nodig ? Bestel het online op maat bij QATRINA !
Naast meubelpanelen, maken wij tevens tafelbladen, keukenbladen, bureaubladen en werkbladen tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Zo goed als iedere vorm kunnen wij voor u maken. Zo leveren wij onder andere ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige meubelpanelen, maar ook zeer ingewikkelde vormen zijn mogelijk. Neem contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Uniek en helemaal op maat gemaakt. Massief eiken meubelpanelen maken wij van het hoogwaardige Slavonisch eikenhout. QATRINA levert foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken meubelpanelen. Op maat gemaakte panelen in andere houtsoorten, behoort ook tot de mogelijkheden: deze leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht: klik hier voor de categorie ‘andere houtsoorten’.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste leveranciers, kunnen wij de allerbeste kwaliteit voor scherpe prijzen leveren. Alleen het mooiste hout is goed genoeg voor onze meubelpanelen, en uiteraard is al ons hout FSC gekeurd.

Meubelpanelen bestelt u bij ons in vingerlas, doorgaande lamellen of in kopshout. Via onze webshop leveren wij vingerlas en doorgaande lamel in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, maar op aanvraag zijn tussenliggende diktes ook verkrijgbaar. Kopshout is online leverbaar in 60 mm. dik eikenhout. Kops panelen in andere houtsoorten en dikkere kops panelen zijn leverbaar buiten onze website om. Kijk hiervoor op onze website of neem contact met ons op.

 

 

 

meubelpaneel

Houten meubelpaneel op maat (Amerikaans noten Superprime)

 

Meubelpanelen op maat gemaakt van Slavonisch eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan: gewoon online uw meubelpanelen op maat bestellen ! Vol massief eiken vingerlas- en doorgaande lamel panelen zijn via de webwinkel tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter te bestellen. Unieke exclusieve kops panelen leveren wij in de webshop tot maximaal 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. Langere en bredere meubelpanelen leveren wij op aanvraag buiten onze website om. Neem hiervoor gerust even contact met ons op, dan nemen wij de verschillende mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in een meubelpaneel op maat ?