meubelpaneel op maat

meubelpaneel op maat

Op zoek naar een meubelpaneel op maat ? QATRINA maakt ze voor u op maat !

Geen zin of tijd om zelf te zagen en te schuren ? Bestel dan eenvoudig online een massief houten meubelpaneel op maat bij QATRINA !
Naast houten panelen, maken wij ook bureaubladen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat voor onze klanten. Wij kunnen zo goed als elke gewenste vorm maken. Bij ons kunt u terecht voor ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen, maar ook andere (fantasie)vormen zijn mogelijk. Bij QATRINA kan (bijna) alles, dus neem even contact met ons op, als u iets speciaals wilt laten maken.

Gegarandeerd uniek en helemaal op maat voor u gemaakt. Eiken panelen worden door ons gemaakt van Slavonisch eiken. Wij leveren massief foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken meubelpanelen. Panelen in een andere houtsoort zijn bij ons op aanvraag leverbaar. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier voor de categorie ‘andere houtsoorten’.

Mede door onze samenwerking met vaste leveranciers in het buitenland, kunnen wij de beste houtkwaliteiten voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Uiteraard is al het door ons gebruikte hout altijd FSC gekeurd.

De panelen zijn bij ons leverbaar in vingerlas, doorgaande lamel en in kopshout. Via onze website zijn panelen in vingerlas en doorgaande lamel te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Op aanvraag kunt u eventueel ook andere diktes bij ons bestellen. Ons fraaie kopshout leveren wij online in 60 mm. dik vol massief eikenhout. Kops meubelpanelen in een andere houtsoort, of dikkere panelen zijn te bestellen buiten de website om. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

 

 

meubelpaneel op maat

meubelpaneel op maat (kops eiken)

 

Op maat gemaakt in eiken, maar ook evt. in andere houtsoorten

Wij proberen het niet moeilijker te maken dan het is, dus bestelt u bij ons uw meubelpanelen gewoon online op maat  ! Eiken vingerlas en doorgaande lamel is via de webshop te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Ons exclusieve kopshout leveren wij online tot maximaal 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. Langer en/of breder leveren wij op aanvraag. Neem dus gerust even contact met ons op, indien u op zoek bent naar een maatje meer.

 

Bent u geïnteresseerd in een meubelpaneel op maat ?