massief noestvrij eiken

foutvrij eiken doorgaande lamel

Massief noestvrij eiken bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Bijna niemand kan het leveren: massief noestvrij eiken. Wij maken het echter op maat voor onze klanten, tot op de mm. nauwkeurig in bijna elke gewenste afmeting en vorm..
Wij onderhouden een nauwe samenwerking met onze vaste leveranciers in Oost-Europa. Hierdoor kunnen wij onze producten zeer voordelig aanbieden.    

Het massief noestvrij eiken wordt met de hand opgebouwd uit het mooie Slavonisch eikenhout. Het hout wordt hiertoe eerst op kleur en structuur geselecteerd.
Slavonisch eikenhout is een van de hardere houtsoorten, en zodoende van nature al heel goed bestand tegen kromtrekken.

Wij leveren uitsluitend de allerbeste kwaliteit in combinatie met een duurzame productie. Ons kwaliteitshout is daarom ook stuk voor stuk FSC gekeurd.

Bij ons bestelt u uw noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken gewoon vanuit uw luie stoel thuis in onze webwinkel. Buiten onze webshop om leveren wij ook nog andere houtsoorten op aanvraag. Kijk hiervoor op onze website of neem even contact met ons op.

Massief noestvrij eiken kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering tot en met maximaal 40 mm. dikte. Verschillende diktes zijn standaard, en op aanvraag leveren wij ook andere diktes.

Naast ons massief hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, leveren wij ook exclusief kopshout.

 

 

 

massief noestvrij eiken

Noestvrij eiken

 

Uw hout op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, en in bijna elke gewenste afmeting en vorm

Wij leveren onze panelen en (tafel)bladen uitsluitend op maat gemaakt. QATRINA levert niet uit voorraad, en wij verkopen ook geen standaardpanelen. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders die standaardpanelen voor u op de gewenste maten verzagen. U zult begrijpen dat een verzaagd standaardpaneel niet te vergelijken is met een handmatig op maat gemaakt paneel. Verzaagde panelen hebben geen evenwichtige verdeling van de lamellen meer, omdat ze op een willekeurige plek lukraak zijn doorgezaagd.

QATRINA maakt alles op maat, zodat u alleen de beste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief noestvrij eiken ?