massief kersenhouten paneel

massief kersenhouten paneel

Een massief kersenhouten paneel op maat voor u gemaakt ? Welkom bij QATRINA !

Een schitterend massief kersenhouten paneel op maat gemaakt, in uitsluitend de allerbeste kwaliteit, maar wel voor een redelijke prijs ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

Bij ons vindt u alleen FSC gekeurde houtproducten, wij leveren dan ook geen fineer. Voor fineer verwijzen wij u graag naar een andere aanbieder. Online leveren wij massief Slavonisch eikenhout, maar buiten de website om, zijn veel meer houtsoorten dan eiken op aanvraag te bestellen. Klik hier voor een overzicht, of neem direct contact met ons op.

De massief kersenhouten panelen kunt u bij ons bestellen in zowel doorgaande lamel als in vingerlas. Beide uitvoeringen uiteraard alleen in de allerbeste kwaliteit !

Wij maken op maat: QATRINA levert niet uit voorraad. Onze houtproducten worden een voor een door echte vakmensen op maat gemaakt. Zodoende is praktisch elke door u gewenste vorm en afmeting door ons te maken !

De massief houten panelen zijn te bestellen tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Kijk voor de diverse mogelijkheden gerust even op onze website.

 

 

 

massief kersenhouten paneel

Massief kersenhouten paneel (doorgaande lamel)

 

Een paneel bestellen in standaardafmetingen ?! Bestel gewoon op maat bij QATRINA ! 

Waarom zou u uw massief kersenhouten paneel in een standaardmaat bestellen ? Wij leveren gewoon massief houten panelen in de afmetingen die u zoekt. Niks meer en niks minder.

Online in onze webshop bestelt u heel eenvoudig zelf eiken panelen op maat. Buiten de website om leveren wij echter nog veel meer houtsoorten. Klik hier voor ons overzicht en neem vervolgens contact met ons op. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

 

Bestellingen worden tegen kostprijs bij u afgeleverd

Door onze nauwe samenwerking met onze vaste koeriersdienst, kunnen wij een vlotte bezorging realiseren. Dit doen wij tegen kostprijs en verdienen hier dus helemaal niks aan.

Waarom zou u moeten kiezen voor QATRINA ? Omdat wij uitsluitend de allerbeste kwaliteit leveren, maar dan wel tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief kersenhouten paneel ?