massief houten werkbladen

massief houten werkbladen

Voor mooie massief houten werkbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres !  

Prachtige massief houten werkbladen zorgen voor een warme, gezellige sfeer in uw huis: dat is toch iets dat iedereen graag wil ? Bij QATRINA bent u hiervoor aan het juiste adres !

Wij zijn maatwerkspecialisten en leveren onze houten werkbladen tot op de mm. nauwkeurig. Ook de sparingen voor kooktoestellen, kranen, spoelbakken en meer kunnen wij er al voor u uit frezen. Daarnaast werken wij uw nieuwe werkblad desgewenst helemaal kant en klaar af met een houtolie of lak !

Het bestellen kan gewoon thuis vanaf de bank: showrooms van leveranciers van keukens bezoeken is niet meer van deze tijd. Bij QATRINA bestelt u gewoon online massief houten werkbladen op maat vanuit uw luie stoel in de vorm en afmetingen die u nodig heeft. Wij kunnen ook heel ingewikkelde vormen voor u maken met onze computergestuurde apparatuur.

Buiten de website om zijn op aanvraag ook schitterende houten werkbladen in andere houtsoorten verkrijgbaar: een overzicht hiervan hebben wij op onze site geplaatst: klik hier.
Onze houten bladen leveren wij in drie verschillende uitvoeringen: u kiest bij ons uit werkbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering of u kiest voor werkblad gemaakt van oersterk kopshout. Vanzelfsprekend is het door ons gebruikte hout voor de bladen altijd FSC gekeurd. Heeft u een speciale vraag ? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

massief houten werkbladen

 

Slavonisch eiken, maar ook bladen in andere houtsoorten zijn mogelijk

Werkbladen met doorgaande lamellen zijn normaal gesproken het hele jaar door verkrijgbaar tot circa 3,5 meter lang. Langere werkbladen moeten wij aanvragen bij onze producenten. Als langer niet verkrijgbaar is, dan kunt u eventueel nog kiezen voor een vingerlaswerkblad of een werkblad gemaakt van kopshout. Langere lengtes zijn in vingerlas en in kopshout uitvoering doorgaans geen probleem. Bel of mail ons even indien u een extra lang werkblad zoekt: wij helpen u graag.

Zo goed als alle bij ons bestelde werkbladen worden geleverd in eiken. Wij gebruiken hiervoor het schitterende, lichte Slavonisch eiken, verkrijgbaar in een noestvrije/foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit.
Toe aan iets anders dan eikenhout ? Geen probleem bij QATRINA: op onze website vindt u een handig overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier. Benieuwd naar de beschikbaarheid ? Mail ons dan even uw wensen. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten werkbladen ?