massief houten werkbladen op maat

kops eiken werkblad op maat

Massief houten werkbladen op maat van QATRINA   

Zoekt u mooie massief houten werkbladen op maat ? Wij maken werkbladen voor u op maat, in iedere gewenste vorm en afmeting. Massief houten werkbladen op maat: u bestelt ze eenvoudig online bij QATRINA.

Wij maken werkbladen van onder meer het keiharde Slavonisch eikenhout. Het hout wordt op kleur en structuur voor u geselecteerd, waardoor alleen de allerbeste kwaliteit overblijft voor onze werkbladen. Milieuvriendelijk geproduceerde, hoogwaardige kwaliteitsproducten, en bovendien ook nog FSC gekeurd.

Bestel in onze online webwinkel verrassend eenvoudig zelf een eikenhouten werkblad. Wij leveren drie verschillende uitvoeringen: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken.  Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: u treft een overzicht op onze website. Bel of mail ons gerust, indien u verdere vragen heeft. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

Werkbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, tot een maximale dikte van 40 mm. massief. Standaard leveren wij vier diktes. Eventuele andere diktes leveren wij op aanvraag. Werkbladen dikker dan 40 mm. zijn ook mogelijk: wij voorzien het blad dan van een zogenaamde opgedikte rand. Zo kunnen wij werkbladen leveren tot maximaal 80 mm. dik. Wilt u liever nog dikker ? Kies dan voor een werkblad van kopshout. Online bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook dikker en in andere houtsoorten leverbaar. Wij leveren kopshout werkbladen tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten werkbladen op maat

Massief houten werkblad (kops eiken)

 

wij zagen geen standaardpanelen op maat: wij maken massieve werkbladen op maat

Zagen op maat  is wat anders dan maken op maat. Veel aanbieders doen het anders, en bieden verzaagde panelen aan, als zijnde op maat gemaakte werkbladen. Een op maat gemaakt werkblad wordt handmatig opgebouwd uit meerdere houten plankjes, de zogenaamde lamellen. Deze lamellen variëren tussen de 40 en 120 mm. in breedte, en worden zorgvuldig gelijkmatig over het blad verdeeld. Smalle strookjes ter plaatse van de randen worden zo voorkomen. Bij een verzaagd paneel kan dit niet voorkomen worden, omdat het paneel op een totaal willekeurige plaats afgezaagd wordt. Wij maken op maat, zodat u krijgt wat u graag wilt: het allerbeste. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Ga voor het allermooiste, en laat uw werkblad op maat maken, want dat is wat wij doen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten werkbladen op maat ?