massief houten werkblad

kops eiken werkblad op maat

Bestel het voordelig op maat bij QATRINA: een massief houten werkblad 

U zoekt een vol massief houten werkblad ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA: wij maken het namelijk voor u op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, in bijna elke gewenste vorm en afmeting. Een massief houten werkblad, een prachtige aanwinst voor uw keuken.

Wij maken werkbladen van onder andere Slavonisch eikenhout. Een heel harde, zeer langzaam groeiende eikensoort, die van nature al goed bestand is tegen kromtrekken. Het hout voor onze werkbladen wordt allereerst op structuur en kleur uitgezocht, waardoor alleen het mooiste hout in onze werkbladen verwerkt wordt. Duurzaam geproduceerde kwaliteitsproducten, en bovendien ook allemaal FSC gekeurd.

Via de website bestelt u eenvoudig zelf online een eiken werkblad. Wij leveren eiken in drie verschillende uitvoeringen: foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken.  Andere houtsoorten kunt u bij ons op aanvraag bestellen: op onze website treft u hiervan een overzicht.  Mocht u nog vragen hebben, bel of mail ons dan gerust: wij staan voor u klaar.

Onze werkbladen zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas, tot maximaal 40 mm. dik massief. Verkrijgbaar in vier standaarddiktes. Andere diktes zijn mogelijk, maar alleen op aanvraag. Dikkere werkbladen dan 40 mm. zijn ook mogelijk, want wij kunnen het werkblad voorzien van een zogenaamde opgedikte rand. Zo kunnen wij werkbladen leveren tot maximaal 80 mm. dik. Wilt u het nog dikker ? Dan adviseren wij u onze kopshout werkbladen. U kunt deze werkbladen online bij ons bestellen in 60 mm. dik eikenhout, maar op aanvraag zijn deze ook in andere houtsoorten leverbaar. Wij kunnen kops werkbladen leveren tot wel 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten werkblad

Massief houten werkblad (kops eiken)

 

wij zagen geen panelen op maat, wij maken werkbladen op maat

Op maat gemaakte werkbladen zijn wat anders dan op maat gezaagde panelen. Een grote groep collega’s op het internet, denkt daar echter heel anders over, en verkopen doodleuk verzaagde panelen als zijnde op maat gemaakte werkbladen.

Een op maat gemaakt werkblad wordt helemaal met de hand opgebouwd uit houten plankjes, in vakjargon: lamellen. Deze lamellen variëren bij ons tussen de 40 en 120 mm. breed, en worden gelijkmatig over het werkblad verdeeld. Op die manier worden (heel) smalle strookjes aan de randen voorkomen. Bij een verzaagd standaardpaneel kan dit uiteraard niet voorkomen worden, omdat het paneel op een volstrekt willekeurige plaats wordt doorgezaagd.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten werkblad ?