massief houten vensterbank

mooie eiken panelen op maat

Een prachtige massief houten vensterbank bestelt u voordelig bij QATRINA

De prijs voor een massief houten vensterbank is de laatste tijd behoorlijk gestegen. Doordat wij een nauwe samenwerking met eigen producenten onderhouden, zien wij kans onze prijzen nog steeds heel laag te houden. Bestel heel gemakkelijk zelf uw op maat gemaakte massief houten vensterbank. Het speciaal voor ons ontwikkelde slimme bestelsysteem rekent supersnel de prijs voor het door u gewenste product uit.

QATRINA staat voor duurzaamheid: het door ons gebruikte hout is dan ook allemaal FSC gekeurd.

De houten vensterbanken zijn bij ons in zo goed als elke afmeting te bestellen. In eiken leveren wij drie kwaliteiten, te weten: foutvrij eikenlicht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook voor vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Klik hier voor ons overzicht van overige leverbare houtsoorten, of neem even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.
Massief houten vensterbanken zijn leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. U kunt kiezen uit 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. dik. Andere diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

massief houten vensterbank

Massief houten vensterbank (uitvoering in foutvrij eiken doorgaande lamel)

Massief houten vensterbanken, helemaal op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, en vriendelijk geprijsd

Wij maken vol massief houten vensterbanken voor u op maat: zogenaamde standaardmaten kennen we niet bij QATRINA. Onze houten vensterbanken in de uitvoering doorgaande lamellen en in vingerlas zijn online via onze webshop tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen. Eventueel (veel) langer, breder of gemaakt in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neem daarvoor even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vol massief houten vensterbanken helemaal op maat tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken, maar ook leverbaar in veel andere houtsoorten. Neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten vensterbank ?