massief houten tafelbladen

noestvrij eiken tafelblad

Fraaie massief houten tafelbladen bestelt u voordelig en eenvoudig bij QATRINA

Wij maken ze op maat voor onze klanten: massief houten tafelbladen. Prachtige massief houten tafelbladen, in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten.

Wij leveren online Slavonisch eikenhouten tafelbladen. Slavonisch eiken is een harde houtsoort, doordat deze eikenbomen heel langzaam groeien. Wij selecteren het hout op kleur en structuur, waardoor alleen het mooiste hout overblijft voor onze tafelbladen. Onze producten zijn ook allemaal FSC gekeurd.

Een eiken tafelblad bestelt u eenvoudig zelf in onze online webshop. Onze tafelbladen zijn te bestellen in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en in rustiek eiken.  Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: kijk voor de mogelijkheden even op onze website, of neem contact met ons op.

Wij leveren doorgaande lamel en vingerlas tafelbladen, tot een maximale dikte van 40 mm. massief, verkrijgbaar in vier standaard diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Een dikker tafelblad dan 40 mm. kan wel, maar dan moeten wij het blad voorzien van een zogenaamde opdikrand. Een opgedikt tafelblad is tot maximaal 80 mm. dik bij ons te bestellen. Naast dit alles, leveren wij ook kopshout tafelbladen. Deze kunt u online bestellen in eiken, met een dikte van 60 mm. Op aanvraag leveren wij ook kopshout in andere houtsoorten en diktes: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten tafelblad

Massief houten tafelblad

 

Tafelbladen op maat gemaakt: bij ons geen verzaagde standaardpanelen 

Geheel op maat maken is toch echt iets anders dan standaardpanelen op maat zagen. Het merendeel van de bedrijven die zich aanbieden via het internet denken daar heel anders over, en zagen er lustig op los.

Onze tafelbladen worden stuk voor stuk met de hand samengesteld uit houten plankjes, ook wel lamellen genoemd. Deze lamellen variëren in breedte van 40 tot 120 mm, en worden zo goed mogelijk over het tafelblad verdeeld. Dit voorkomt mogelijke uit de toon vallende smalle strookjes aan de zijkanten van het tafelblad. Bij het verzagen van een standaardpaneel zie je deze smalle strookjes helaas veelvuldig voorbij komen. QATRINA doet het dus anders, en zorgt ervoor dat u uitsluitende de beste kwaliteit in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten tafelbladen ?