massief houten tafelbladen op maat

noestvrij eiken tafelblad

Voordelige massief houten tafelbladen op maat ? Bestel ze online bij QATRINA !

QATRINA maakt ze voor u: massief houten tafelbladen op maat. Wij leveren massief houten tafelbladen op maat in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk.

Online kunt u bij ons direct eikenhouten tafelbladen bestellen. Wij maken de tafelbladen van Slavonisch eikenhout. Dit is een van de hardere eikensoorten. Wij selecteren het hout eerst op kleur en structuur, zodat uitsluitend het beste hout in onze tafelbladen verwerkt wordt. Onze houtproducten zijn ook allemaal FSC gekeurd. Een waarborg voor een duurzame houtkap en productie. Kijk eens op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

U kunt de eiken tafelbladen bestellen in foutvrij/noestvrij eiken,in licht rustiek eiken en in rustiek eiken. Op aanvraag zijn tafelbladen in andere houtsoorten leverbaar. Op de website treft u een overzicht van de mogelijkheden, maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen of mailen.

Bij ons kunt u de houten tafelbladen bestellen in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas. Massieve tafelbladen leveren wij tot  tot een dikte van maximaal 40 mm, standaard in vier verschillende diktes. U zoekt een andere dikte ? Geen probleem, want die leveren wij ook, maar wel op aanvraag. Een tafelblad dikker dan 40 mm. is mogelijk: wij voorzien het blad dan van een opdikrand. Tafelbladen met een opdikrand leveren wij tot maximaal 80 mm. dik. Mocht dit nog niet dik genoeg zijn, dan kunt u nog kiezen voor een kopshout tafelblad. Deze kunt u online bij ons bestellen in eiken, met een dikte van 60 mm. Op aanvraag echter ook verkrijgbaar in andere houtsoorten en diktes, tot een maximum van 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten tafelbladen op maat

Massief houten tafelblad

 

Wij maken alles op maat: standaardmaten kennen wij niet

Een massief tafelblad op maat maken is toch echt nog steeds iets compleet anders dan het op maat zagen van standaardpanelen. Veel bedrijven die hun diensten online aanbieden kijken daar wat anders tegenaan, en zagen gewoon een houten paneel op maat voor u.

Bij QATRINA worden de tafelbladen allemaal met de hand gemaakt uit houten plankjes die aan elkaar verlijmd worden. Dit noemen we de (doorgaande) lamellen. De lamellen in onze tafelbladen variëren in breedte van circa 40 tot 120 mm, en worden gelijkmatig over het blad verdeeld. Hierdoor worden ontsierende smalle strookjes aan de zijkanten van het tafelblad voorkomen. Helaas zie je bij verzaagde standaardpanelen deze smalle strookjes veel voorbij komen. Wij doen het dus helemaal anders, zodat u alleen de allerbeste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten tafelbladen op maat ?