massief houten tafelblad tonvormig

massief houten tafelblad tonvormig

Bestel het gewoon online: een massief houten tafelblad tonvormig van QATRINA !

Een prachtig massief houten tafelblad tonvormig bestelt u relaxt vanaf de bank thuis. De tafelbladen maken wij met behulp van computergestuurde machines zodat nagenoeg iedere vorm mogelijk is. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ? Bestel uw massief houten tafelblad tonvormig tot op de mm. nauwkeurig bij QATRINA !

Vrijwel alle bladen die bij ons besteld worden zijn gemaakt van eikenhout. Collega aanbieders gebruiken hiervoor bijna allemaal Europees eiken. Wij maken onze tafelbladen echter van Slavonisch eiken: een veelgeprezen mooie lichte houtsoort. De bladen zijn allemaal FSC gekeurd: een garantie voor een duurzame productie.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in drie prachtige varianten. U heeft de keuze uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Desgewenst zijn tafelbladen in een andere houtsoort mogelijk op aanvraag. Op de website vindt u een overzicht: klik hier. Onze tafelbladen zijn in doorgaande lamellen of in vingerlas te bestellen, in 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Op aanvraag zijn tussenliggende diktes eventueel ook mogelijk.

Sinds kort leveren wij ook panelen en (tafel)bladen in eikenfineer. Uiteraard ook op maat te bestellen. Fineer is tegenwoordig nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden, maar wel een stuk minder kostbaar. Wij leveren fineer tot en met een dikte van maximaal 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer’.

Nergens te krijgen, maar QATRINA levert het ‘gewoon’ op maat: schitterende tafelbladen van kopshout. Via onze site te bestellen in 6 centimeter dik eiken. Klik hier voor ons kopshout.

Wij hebben ook veel houten panelen in gangbare afmetingen en diktes op voorraad. Deze kunnen wij doorgaans binnen een week bij u bezorgen. Kijk dus ook even bij onze voorraadpanelen: klik hier.

 

 

massief houten tafelblad tonvormig

massief houten tafelblad tonvormig (foutvrij/noestvrij eiken)

 

Voordelig een houten tafelblad bestellen ? QATRINA !

Bestel zelf een mooi massief eikenhouten tafelblad tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt, en ook nog eens netjes bij u thuis afgeleverd: QATRINA !
In de webwinkel op onze site bestelt u heel eenvoudig zelf een rechthoekig of vierkant eikenhouten tafelblad in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een tafelblad gemaakt van kopshout leveren wij in 60 millimeter dik eiken. Andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag.

Voor speciale wensen, ronde, ovale en/of hele grote tafelbladen neemt u het beste even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafelblad tonvormig ?