massief houten tafelblad ovaal

designtafel op maat

Bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat: een massief houten tafelblad ovaal

Een schitterend vol massief houten tafelblad ovaal bestelt u gewoon online bij QATRINA. Wij maken naast houten tafelbladen ook nog panelen en werk- en keukenbladen op maat. U kiest de vorm, en wij maken het. U kunt bij ons een rond, een vierkant, een rechthoekig, een ovaal of een ellipsvormig tafelblad bestellen, maar ook andere vormen zijn mogelijk op aanvraag. Neem gerust even contact met ons op per mail of telefoon, wanneer u een dergelijke vorm wilt laten maken.

Via onze website leveren wij in onze shop een massief houten tafelblad ovaal in eikenhout. Hierbij kunt u kiezen uit foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken of een rustiek eiken tafelblad. Op aanvraag kunt u bij ons ook een tafelblad in een andere houtsoort bestellen: een overzicht van deze overige houtsoorten staat op onze website. Ons hout is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

QATRINA levert massief hout tot maximaal 40 mm. dik, leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas, in vier diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag. U bent eigenlijk op zoek naar een dikker blad ? Dat is mogelijk. Wij kunnen het tafelblad voorzien van een zogenaamde opdikrand. Zo kunnen wij ook dikkere tafelbladen leveren tot maximaal 80 mm. dik, in doorgaande lamel en in vingerlas. Dit is voor u nog niet dik genoeg ? Dan kiest u het beste voor ons kopshout. Via de website te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort en (veel) dikker. Wij kunnen kopshout leveren tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten tafelblad ovaal

Massief houten tafelblad ovaal

Een tafelblad van eiken, maar ook te bestellen in een andere houtsoort: bij QATRINA kan het gewoon

Lekker relaxt thuis vanuit de luie stoel online een eiken tafelblad bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas, of in het prachtige kopshout. Dat kan heel eenvoudig bij QATRINA.
Doorgaande lamel en vingerlas kunt u via onze website bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Langere en/of bredere tafelbladen leveren wij op aanvraag, dus neem hiervoor even contact met ons op. Indien gewenst, kunnen wij in vingerlas en in kopshout leveren tot maximaal 7 meter lang. U dient hierbij uiteraard wel rekening te houden met hogere transportkosten.

Wij leveren het gewoon op maat gemaakt: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, en ook nog andere houtsoorten.   

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafelblad ovaal ?