massief houten tafelblad ellips

massief houten tafelblad ellips

Voor een massief houten tafelblad ellips zit u helemaal goed bij QATRINA !

Een schitterend massief houten tafelblad ellips bestelt u heel gemakkelijk en voordelig bij QATRINA. U bestelt online, dus u hoeft er de deur niet eens meer voor uit. Dagen zoeken naar het gewenste model en formaat is niet meer nodig: wij maken het gewoon op maat voor u. In doorgaande lamellen kunnen wij tot maximaal 3,5 meter lang leveren, maar een tafelblad in vingerlasuitvoering kunnen wij nog (veel) langer leveren.

Eiken tafelbladen zijn favoriet bij onze klanten: hier maken wij de meeste van. Wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken: een veel mooiere eikensoort dan het in de Benelux veel aangeboden Europees eiken.
Op aanvraag is eventueel ook een tafelblad in een andere houtsoort mogelijk. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u hier. Neem voor extra informatie gerust even contact met ons op: wij helpen u graag. Onze houten tafelbladen zijn gegarandeerd allemaal duurzaam geproduceerd en FSC-gekeurd. Een waarborg voor milieuvriendelijk geproduceerd hout.

Bij QATRINA kunt u uit drie uitvoeringen kiezen: een tafelblad opgebouwd uit doorgaande lamellen, een tafelblad in vingerlasuitvoering en een tafelblad gemaakt van schitterend kopshout. Vingerlas- en doorgaande lamellenbladen leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Alles op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig.

 

 

 

massief houten tafelblad ellips

massief houten tafelblad ellips (kopshout Slavonisch eiken in Rubio Monocoat houtolie transparant)

 

Bestel voordelig vanaf de bank thuis een massief houten tafelblad

Gemakkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken: bestellen is echt super eenvoudig.
Kies als eerste de door u gewenste houtkwaliteit, voer de afmetingen in, selecteer de gewenste dikte en maak eventueel nog een keuze uit de beschikbare extra opties. Controleer uw bestelling en plaats deze in de winkelwagen. U rekent af met iDEAL, respectievelijk BANCONTACT vanuit België.

Helemaal zelf uw ellipsvormige tafel samenstellen ? Dat kan bij QATRINA !

Een tafelblad zonder (bijpassend) tafelonderstel is natuurlijk nog geen tafel. Daarom vindt u in onze online webwinkel naast onze categorie ’tafelbladen op maat’ ook nog de categorieën stalen en houten tafelonderstellen. Op deze manier stelt u dus heel gemakkelijk vanaf de bank thuis uw droomtafel samen.
Klik hier voor onze categorie ‘stalen onderstellen‘ en hier voor de categorie ‘houten tafelonderstellen‘. Neem gerust contact met ons op indien u er alleen niet helemaal uitkomt, want Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafelblad ellips ?