massief houten tablet

massief houten tablet

Een massief houten tablet bestelt u snel en voordelig online bij QATRINA !

Bent u aan het klussen en heeft u een massief houten tablet nodig ? Dan bent u bij QATRINA aan het goede adres, want wij leveren onder andere houten tabletten op maat in Slavonisch eiken. Tabletten in andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag mogelijk. Op onze website hebben wij hiervan een overzicht geplaatst: klik hier. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen: u kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tijdens kantooruren. Een mailtje met uw wensen of vraag kan uiteraard ook.

Onze massieve eiken tabletten worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Een andere/tussenliggende dikte kan op aanvraag.
Een eiken tablet bestellen is kinderlijk eenvoudig: u kiest een van de drie houtkwaliteiten, voert de gewenste afmetingen en dikte van het massief houten tablet in en de rest wijst zich vanzelf.
Tabletten zijn bij ons te bestellen in drie uitvoeringen: u kiest uit doorgaande lamellen, vingerlas of het schitterende kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij t/m 40 millimeter dik. Kopshout tabletten zijn leverbaar vanaf 60 millimeter t/m 120 millimeter dik. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken, dus neem bij speciale wensen even contact met ons op.

Geduld is een schone zaak, maar niet voor iedereen weggelegd: soms is enige haast geboden. Wij hebben daarom ook een groot aantal tabletten in verschillende afmetingen op voorraad. De levertijd hiervoor bedraagt ca. 1 week. Bent u zelf handig en heeft u met spoed een tablet nodig ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen. Wij leveren uitsluitend FSC gekeurde tabletten. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer en een duurzame productie.

 

 

 

massief houten tablet

massief houten tablet (kops eiken)

QATRINA maakt op maat

Wij leveren massief houten tabletten op maat gemaakt. Eiken tabletten zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Te bestellen in prachtige doorgaande lamellen of in wat speelser vingerlas. Ander houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag.

Om logistieke redenen kunt u online tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. U heeft langer of breder nodig ? Neem dan contact op: deze leveren wij namelijk alleen op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tablet ?