massief houten plank

massief houten plank

Een mooie massief houten plank, helemaal op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een massief houten plank is door de wereldwijd toegenomen vraag fors duurder geworden de laatste tijd. Wij onderhouden echter al geruime tijd een nauwe samenwerking met voordelige leveranciers in Oost-Europa, waardoor wij onze houtproducten nog steeds voor aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig een massief houten plank op maat gemaakt. Ook voor ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips vormen kunt u bij ons terecht. Heeft u een sterk afwijkende vorm in gedachten ? Dat is geen probleem, want wij kunnen in principe iedere vorm voor u maken: onze leveranciers werken namelijk met de allernieuwste computergestuurde apparatuur. Neem dus in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Onze massief houten planken zijn allemaal duurzaam geproduceerd en derhalve FSC gekeurd. Een garantie voor kwaliteit en een milieuvriendelijke productie.

De planken maken wij van schitterend Slavonisch eiken: een mooie lichte, maar keiharde eikensoort. Andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten op de website. Voor meer informatie betreffende beschikbaarheid kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per mail en telefoon. Zowel een uitvoering in doorgaande lamellen als in vingerlas is mogelijk tot maximaal 40 mm. dik.

Slavonisch eiken is te bestellen in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Wij leveren zowel in doorgaande lamellen als in vingerlas. Exclusief kopshout is online te bestellen in 60 mm. dik eiken.

 

 

 

massief houten plank

Massief houten plank (doorgaande lamellen)

 

Op maat voor u gemaakt in Slavonisch eiken, maar ook een andere houtsoort is mogelijk

QATRINA levert maatwerk in zo goed als iedere denkbare vorm. Dit gebeurt computergestuurd, dus exact tot op de millimeter nauwkeurig.
U kunt bij ons online vol massief eiken planken in doorgaande lamellen of in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik bestellen. Via de website leveren wij niet langer dan 3 meter, en niet breder dan 1,2 meter. Langere en/of bredere planken zijn wel mogelijk, maar alleen op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Een andere houtsoort dan Slavonisch eiken is mogelijk op aanvraag. Klik hier voor een overzicht, of neem meteen contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten plank ?