massief houten plank op maat

massief houten plank op maat

Een vol massief houten plank op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Door de wereldwijd toegenomen vraag is een massief houten plank op maat de laatste tijd behoorlijk in prijs gestegen. Omdat wij al jarenlang samenwerken met zeer voordelige producenten buiten Nederland, kunnen wij onze producten echter nog steeds voor scherpe prijzen leveren. Daar plukt u dus de vruchten van !

Een massief houten plank op maat bestelt u bij ons gewoon online: u hoeft er de deur niet eens voor uit. Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellips: wij kunnen het allemaal voor u maken. U heeft een heel bijzondere vorm in gedachten ? Onze producenten werken allemaal met hoogwaardige computergestuurde apparatuur waarmee iedere vorm kan worden gerealiseerd. Neem dus gewoon even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen. De planken zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd. Een internationaal erkend keurmerk voor een verantwoord bosbeheer.

Wij maken de planken van het prachtige Slavonisch eiken: een lichte en heel harde houtsoort. Afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment zijn ook planken in andere houtsoorten mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op of kijk even op de website voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken per telefoon en mail. Wij leveren massief hout tot en met 40 mm. dik. Eiken planken zijn verkrijgbaar in drie houtkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, zowel in doorgaande lamellen als in vingerlas uitvoering te bestellen.

Ook voor exclusieve planken gemaakt van kopshout kunt u bij ons terecht. Kopshout is via de website te bestellen in 60 mm. dik vol massief eiken. Klik hier voor ons kopshout.

 

 

 

massief houten plank op maat

Massief houten plank

 

Slavonisch eikenhout op maat, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Maatwerk in iedere gewenste vorm d.m.v. computergestuurde bewerkingsmachines, dus tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. U bestelt bij QATRINA vol massief eikenhouten planken in doorgaande lamellen of in vingerlasuitvoering tot en met een dikte van maximaal 40 mm.
Online leveren wij niet langer dan 3 meter, en niet breder dan 1,2 meter, maar buiten de website om zijn langere en/of bredere planken wel mogelijk. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht op de website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten plank op maat ?