massief houten plaat op maat

massief houten plaat op maat

Bent u op zoek naar een massief houten plaat op maat ? Bij QATRINA bestelt u hem gewoon online !

Een massief houten plaat op maat nodig ? Wij maken houten platen op maat van Slavonisch eiken maar ook platen in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk: deze leveren wij buiten onze website om op aanvraag. Om het u gemakkelijk te maken treft u hier een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Behoefte aan meer informatie ? Neem dan contact met ons op.

Massief eiken platen zijn bij ons te bestellen in drie kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken platen in vier verschillende standaarddiktes: 20, 25, 30 of 40 mm. Heeft u een andere dikte nodig ? Geen probleem: dat is mogelijk op aanvraag.

Via onze website eiken platen bestellen is een fluitje van een cent: eerst kiest u de houtkwaliteit, daarna kunt u de gewenste afmetingen en dikte van de massief houten plaat op maat invoeren. Afrekenen kan heel eenvoudig in een beveiligde omgeving via iDeal respectievelijk Bancontact. De platen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: U kiest uit platen met doorgaande lamellen, vingerlasplaten of onze prachtige kopshout platen. Platen in Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij tot maximaal 40 millimeter dik. Platen van kopshout zijn verkrijgbaar vanaf 60 mm. tot maximaal 120 mm. dik.

Geen zin of tijd om te wachten op een op maat gemaakte plaat ? Wij hebben ook een heleboel houten platen in gangbare afmetingen en diktes op voorraad. Dus bent u redelijk handig en heeft u (heel) snel houten platen nodig ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen: klik hier. Zonder uitzondering allemaal FSC gekeurde massief houten platen. Een waarborg voor een duurzaam bosbeheer.

 

 

 

massief houten plaat op maat

massief houten plaat op maat (kops Slavonisch eiken)

Maatwerk is onze core business

Prachtige vol massief houten platen, stuk voor stuk met veel passie door echte vaklui op maat voor u gemaakt.
Slavonisch eiken platen leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken platen in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Andere houtsoorten leveren wij buiten de website om op aanvraag.

Via de website leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Op aanvraag zijn langere lengtes of bredere platen mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten plaat op maat ?