massief houten legplanken op maat

massief houten legplanken op maat

Fraaie massief houten legplanken op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA

Ook voor massief houten legplanken op maat kunt u terecht bij QATRINA; wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig tot een lengte van wel drie meter !

De mogelijkheden van ons onzichtbaar bevestigingssysteem 

De legplanken kunnen wij eventueel al v.v. van een onzichtbaar ophangsysteem, waarmee het lijkt of ze ‘zwevend’ aan de muur zijn bevestigd.

  • i.c.m. het bevestigingssysteem leverbaar tot een lengte van maximaal drie meter, en een breedte van maximaal 29 cm.
  • u kunt kiezen uit foutvrije, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten dan eiken zijn bij ons mogelijk op aanvraag.
  • verschillende diktes zijn mogelijk: 25 mm, 30 mm en 40 mm in combinatie met het onzichtbare bevestigingssysteem. Zonder bevestigingssysteem is 20 mm dik ook mogelijk.
  • eventueel leverbaar met verjongde rand of natuurlijke boomstamrand (op aanvraag)
  • Onbehandeld, maar ook transparant of gekleurd behandeld in een Rubio houtolie monocoatkleur naar keuze te bestellen.

legplanken met afgeschuinde rand ook afgeschuinde / verjongde rand legplanken met boomstamrandmet boomstam rand

QATRINA levert online massief houten legplanken op maat in licht rustiek eiken, standaard 29 cm breed en 25 of 30 mm dik. Op onze website vindt u een aantal veelgevraagde lengtes, maar andere lengtes en/of andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag.

Wij kunnen een aangepast verzendtarief hanteren voor de wat kleinere bestellingen, omdat deze met DPD verstuurd kunnen worden. Langere legplanken en grote aantallen kunnen wij helaas alleen met onze vaste koeriersdienst versturen

Liever legplanken zonder onzichtbaar ophangsysteem ? Geen probleem: kijk even bij onze categorie ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Andere houtsoorten dan eiken zijn leverbaar op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht.

Alleen het allerbeste hout, maar dan wel voor redelijke prijzen. Ons hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en altijd FSC gekeurd. Massief eiken leveren wij in vingerlas en in doorgaande lamel, tot en met een dikte van 40 mm. massief. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm: andere diktes op aanvraag.

 

 

 

massief houten legplanken op maat

 

Prachtig eikenhout in drie kwaliteiten, maar ook leverbaar in veel andere houtsoorten

Slavonisch eiken legplanken bestelt u eenvoudig zelf online: deze zijn leverbaar tot maximaal 3 meter lang, en 1,2 meter breed. (Veel) langer is mogelijk op aanvraag, dus neem in dat geval gerust contact met ons op. 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten legplanken op maat ?