massief houten kookeiland

kops eiken kookeiland

Een mooi massief houten kookeiland bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een massief houten kookeiland op maat, bestelt u bij QATRINA heel gemakkelijk online in de webwinkel. Wij leveren alleen de allerbeste kwaliteit in eiken, maar ook in andere houtsoorten.

Een mooi eiken blad voor uw kookeiland is direct online in onze webwinkel te bestellen. U kunt hier kiezen uit foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook, maar op aanvraag. Op onze website hebben wij een en ander voor u op een rijtje gezet.

Wij maken de houten bladen in zo goed als iedere gewenste vorm en afmeting. Dus zoekt u iets speciaals, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Het massief houten kookeiland wordt door onze producenten handmatig opgebouwd in doorgaande lamellen, in vingerlas of in kopshout.

QATRINA levert de allerbeste kwaliteit, maar dan wel tegen betaalbare prijzen. Allemaal duurzaam geproduceerd, en daarom ook FSC gekeurd.

 

 

 

massief houten kookeiland

Massief houten kookeiland (kops eiken)

 

voorraadbladen hebben wij niet: wij maken alles op maat

Wij maken onze bladen op maat zonder bijkomende kosten: u betaalt dus uitsluitend voor wat u besteld heeft, en niet voor reststukken. Iets dat bij veel van onze internetcollega’s wel degelijk vaak gebeurt.

Bij QATRINA bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel thuis uw nieuwe kookeiland, exact op maat voor u gemaakt. Daarbij bepaalt u de uitvoering helemaal zelf: een prachtig houten blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout.

Houten bladen in doorgaande lamel leveren wij massief tot maximaal 40 mm. dik. Dikker is eventueel mogelijk, doordat wij het blad voorzien van een zogenaamde opdikrand. Zo zijn bladen mogelijk tot maximaal 80 mm. dik (een 40 mm. dik massief blad, met een 40 mm. dikke opdikrand). Bladen in kopshout leveren wij standaard in 60 mm. dik, maar dikker is mogelijk op aanvraag: tot maximaal 120 mm. dik. Komt u er alleen niet uit ? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

Onze massief houten bladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in kopshout zijn te bestellen in Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten kookeiland ?