massief houten kookeiland op maat

massief houten kookeiland op maat

Een vol massief houten kookeiland op maat bestellen ? Dat kan voordelig bij QATRINA !

Uw massief houten kookeiland op maat bestelt u heel eenvoudig online ! Stopt u maar met verder zoeken: wij leveren houten kookeilanden op maat in iedere door u gewenste afmeting. Bestel gewoon vanuit uw luie stoel thuis uw massief houten kookeiland op maat ! Ook ingewikkelde vormen zijn mogelijk, want onze leveranciers werken met hoogwaardige computergestuurde machines.

In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders maken wij ze niet van Europees eikenhout: wij maken ze van het veel mooiere en keiharde Slavonisch eiken.
Slavonisch eiken komt vooral in Oost Europa voor en wordt door onze leveranciers op een verantwoorde manier gekapt en geproduceerd tot een prachtig eindproduct. Onze producten zijn gegarandeerd FSC gekeurd: een wereldwijd geaccepteerd keurmerk voor een verantwoord bosbeheer en de allerbeste kwaliteit.

U kunt bij ons kiezen uit drie schitterende kwaliteiten eikenhout: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering zijn mogelijk. Andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht. Standaard leveren wij 20, 25, 30 en 40 mm. dik massief. Tussenliggende diktes op aanvraag.

Toe aan iets echt exclusiefs, iets unieks dat (vrijwel) niemand anders heeft ? Wellicht is dan een kookeiland gemaakt van kopshout iets voor u. Kopshout kookeilanden zijn bij ons in de webwinkel op maat te bestellen in 6 cm. dik Slavonisch eiken. Klik hier voor meer informatie..

Wij leveren ook panelen uit voorraad: daarmee kunt u razendsnel zelf aan de slag, want u heeft ze normaal gesproken al binnen een week in huis ! U dient ze dan echter wel zelf op maat te (laten) zagen. Interesse ? klik hier voor onze categorie panelen uit voorraad.

 

 

massief houten kookeiland op maat

Kopshout kookeiland (eiken in Rubio olie transparant)

Absolute topkwaliteit voor interessante prijzen

Interessant geprijsd, alleen de allerbeste kwaliteit en ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis bezorgd: Welkom bij QATRINA !
U bestelt heel relaxt vanuit uw luie stoel thuis: het maakt ons niet uit of het nou een rechthoekig, vierkant, rond of ovaal kookeiland in doorgaande lamellen of in vingerlas moet gaan worden ! Kopshout is mogelijk in 6 centimeter dik eiken.

QATRINA levert ook eiken fineer: een voordelig alternatief en nauwelijks van massief te onderscheiden. Fineer kookeilanden zijn op maat te bestellen in foutvrij of in rustiek eiken kwaliteit tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eiken fineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten kookeiland op maat ?