massief houten keukenfrontjes

keukendeurtjes vervangen

Op zoek naar massief houten keukenfrontjes ? Wij maken ze op maat !

Massief houten keukenfrontjes voor uw bestaande of nieuwe keuken, helemaal op maat gemaakt.
Wij leveren ze uitsluitend in de beste kwaliteit, en voor een vriendelijke prijs !

U wilt meer sfeer in uw keuken ?. Realiseer het met de massief houten keukenfrontjes van QATRINA.
De nieuwe fronten kunt u gemakkelijk toepassen als vervanging van de huidige frontjes, maar zijn natuurlijk ook te gebruiken voor uw nieuwe keuken.

QATRINA levert de keukenfrontjes standaard in een vlakke uitvoering. Gewoon nette, rechthoekige massieve frontjes. Onze massief houten keukenfrontjes zijn uiteraard FSC gekeurd.

Om kromtrekken van de frontjes te voorkomen, worden stalen strippen ingefreesd. Aan de buitenkant is hier uiteraard niks van te zien: de laatste lamellen worden pas met de rest verlijmd, als de strippen aangebracht zijn.

De massief houten keukenfrontjes zijn o.m. leverbaar in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken. Andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem meteen even contact met ons op.

Het Noestvrij eiken wordt op kleur geselecteerd en bevat (uiteraard) geen noesten, alleen incidenteel een klein pitje. Noestvrij eiken wordt ook wel foutvrij eiken genoemd.

Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes, en heeft iets meer structuur en kleurverschillen dan noestvrij eiken.

Rustiek eiken oogt robuust: het bevat meer en wat grotere noesten, kleine scheurtjes en nog meer kleurnuance dan het licht rustiek eiken.

Rustiek fijnbezaagd eiken oogt zeer ruig, doordat het hout d.m.v. een lintzaag zeer oneffen en ruw is gemaakt.

 

 

 

 

 

massief houten keukenfrontjes

Massief houten keukenfronten

 

Op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig en leverbaar in iedere gewenste afmeting !

Massief houten keukenfrontjes op maat gemaakt, in iedere door u gewenste afmeting. De sparingen voor de scharnieren kunnen wij er zelfs al voor u infrezen !. Neem gerust even contact  met ons op per mail of telefoon.

Bij QATRINA bestelt u niet alleen alle gangbare afmetingen keukenfronten, maar ook hele grote of hele kleine fronten. Bezoek onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

U hebt plannen om uw huidige keuken te renoveren ?. Dan kunt u simpel de gewenste maten aan ons doorgeven door de huidige frontjes even op te meten. Een indelingstekening van de keuken helpt ons de juiste locatie(s) voor de in te frezen strippen te bepalen. Dit met het oog op de mogelijk nog te monteren handgrepen op de frontjes.

U houdt van een wat meer nostalgische keuken ? Ook dan zit u goed bij QATRINA.
Wij leveren namelijk ook vol massief eiken paneelfronten: fronten opgebouwd uit een massief eikenhouten paneel v.v. een massief eikenhouten omlijsting. Neem gerust even contact op, dan helpen wij u graag verder !.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenfrontjes ?