massief houten keukenfrontjes op maat

keukendeurtjes vervangen

U zoekt massief houten keukenfrontjes op maat ? Welkom bij QATRINA !

Massief houten keukenfrontjes op maat voor uw nieuwe of bestaande keuken.
Wij leveren ze in de allerbeste kwaliteit, en ook nog eens voor een redelijke prijs !

U bent op zoek naar meer sfeer in uw keuken ?. Dat realiseert u gegarandeerd met de massief houten keukenfrontjes op maat van QATRINA.
Gemakkelijk toepasbaar ter vervanging van uw bestaande frontjes, maar natuurlijk ook voor uw nieuwe keuken.

De keukenfrontjes zijn standaard in een vlakke uitvoering te bestellen. Gewoon mooie, rechthoekige massieve frontjes, zonder flauwekul. De keukenfrontjes zijn uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Om kromtrekken en/of torderen van de frontjes tegen te gaan, worden gelakte stalen strippen ingefreesd. Aan de buitenzijde is hier natuurlijk niets van te zien: de laatste lamellen worden pas met de rest van het frontje verlijmd, nadat de strippen aangebracht zijn.

De keukenfrontjes zijn onder andere leverbaar in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken. Andere houtsoorten dan eikenhout kunt u ook bij ons bestellen: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem meteen even contact met ons op per mail of telefoon.

Het Noestvrij eiken wordt op kleur uitgezocht en bevat uiteraard geen noesten: alleen incidenteel een klein pitje is toegestaan. Noestvrij eiken wordt in de houtbranche ook wel foutvrij eiken genoemd.

Licht rustiek eiken bevat wat grotere pitjes en kleinere noestjes. Het bevat wat meer structuur en verschillen in kleur dan ons noestvrij eikenhout.

Rustiek eiken oogt erg robuust: het bevat beduidend meer en wat grotere noesten, kleine scheurtjes en nog meer kleurnuance dan het licht rustiek eiken al heeft.

Rustiek fijnbezaagd eiken oogt het ruigst van allemaal, doordat het eiken paneel d.m.v. een lintzaag heel oneffen en ruw is gemaakt.

 

 

 

 

 

massief houten keukenfrontjes op maat

Massief houten keukenfrontjes

 

Op maat gemaakt: te bestellen in iedere gewenste afmeting !

Massief houten keukenfrontjes op maat gemaakt. De sparingen voor de scharnieren kunnen wij er eventueel al voor u infrezen, zodat u ze alleen nog maar hoeft af te hangen !. Neem gerust even contact  met ons op per mail of telefoon.

Bij QATRINA bestelt u niet alleen gangbare afmetingen voor keukenfronten: ook hele grote of hele kleine fronten zijn voor ons geen probleem. Kijk eens op onze website, en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden !

U bent van plan uw huidige keuken te renoveren ?. Dan kunt u ons eenvoudig de gewenste maten doorgeven, door uw bestaande frontjes even op te meten. Een indelingstekening van de keuken is handig: dit helpt ons de juiste locatie(s) voor de in te frezen stalen strippen te bepalen. Niet onbelangrijk, als je denkt aan de nog te monteren handgrepen.

U houdt van wat meer nostalgie in de keuken ? Ook dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA.
Wij leveren namelijk ook massief eiken paneelfronten: fronten samengesteld uit een massief eiken paneel voorzien van een massief eiken omlijsting. Interesse ? Neem even contact op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenfrontjes op maat ?