massief houten keukenfrontje

keukendeurtjes vervangen

Massief houten keukenfrontje ? QATRINA maakt het op maat voor u !

Een mooi massief houten keukenfrontje, op maat gemaakt in de afmetingen die u nodig heeft. Onze houten keukenfronten zijn natuurlijk ook toe te passen in uw badkamer of een andere ruimte.

Op zoek naar meer sfeer in uw keuken of badkamer ? Ons massief houten keukenfrontje zorgt er gegarandeerd voor ! QATRINA levert keukenfronten standaard in een strakke uitvoering: geen onnodige tierlantijnen, maar gewoon vlakke rechthoekige of vierkante fronten in doorgaande doorgaande lamellen. Gegarandeerd duurzaam geproduceerd en dus ook FSC gekeurd.
De frontjes kunt u bestellen in foutvrij, in licht rustiek, in rustiek en in rustiek fijnbezaagd eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: klik hier voor een overzicht, of neem contact met ons op.

Ons foutvrij eiken wordt door door onze producenten op kleur geselecteerd en heeft geen noesten. Een klein pitje mag incidenteel voorkomen.

Licht rustiek eiken mag kleinere noestjes bevatten: deze mogen maximaal ca. 4 mm. in doorsnee zijn. Deze houtkwaliteit heeft wat meer structuur dan foutvrij eiken, en er zijn lichte kleurverschillen aanwezig.

Rustiek eiken bevat (veel) meer en wat grotere noesten. Kleinere scheurtjes mogen in het hout voorkomen.

Rustiek fijnbezaagd eiken oogt ruiger: het hout wordt in dit geval met een lintzaag bewerkt, en voelt ruw aan.

Om kromtrekken en/of torderen te voorkomen, worden in de keukenfronten gelakte stalen strippen ingefreesd. De buitenste lamellen worden met de rest van het keukenfront verlijmd, nadat de stalen strippen aangebracht zijn. Zodoende zijn ze onzichtbaar in het keukenfront weggewerkt.

 

 

 

massief houten keukenfrontje

Massief houten keukenfronten

 

Op maat gemaakt, in elke gewenste afmeting

Op maat, maar indien gewenst ook nog v.v. de benodigde sparingen voor de scharnieren. Deze kunnen wij er al meteen voor u infrezen. Neem hiervoor even contact met ons op. Keukenfronten van QATRINA: niet alleen de meest gangbare maten, maar ook (hele) grote of (hele) kleine fronten zijn geen probleem.

In plaats van strakke, vlakke fronten liever een nostalgische uitstraling ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA: wij leveren namelijk ook massief houten paneelfronten, opgebouwd uit een vlak houten paneel en een vlakke houten omranding.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten keukenfrontje ?