massief houten keukendeurtjes

keukendeurtjes vervangen

Op zoek naar massief houten keukendeurtjes ? QATRINA levert ze op maat !

Mooie massief houten keukendeurtjes, op maat gemaakt in de afmetingen die u nodig heeft.
Uiteraard zijn onze massief houten keukendeurtjes ook geschikt voor in uw badkamer of een andere ruimte.
Uitsluitend de allerbeste kwaliteit, en dat voor een redelijke prijs !

Meer sfeer en warmte in uw keuken of badkamer ?. De massief houten keukendeurtjes van QATRINA zorgen er gegarandeerd voor !

Bij ons bestelt u de keukendeurtjes standaard in een fraaie strakke uitvoering: geen onnodige frutsels, maar gewoon een strak rechthoekig vol massief keukendeurtje met doorgaande lamellen. Uiteraard zijn al onze keukendeurtjes FSC gekeurd.

De frontjes zijn bij ons te bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken.
Ook andere houtsoorten dan eiken zijn bij ons gewoon leverbaar: klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem even contact met ons op per mail of telefoon.

Om kromtrekken en/of torderen van de keukendeurtjes tegen te gaan, worden gelakte stalen strippen in de keukenfrontjes ingefreesd.
Daarbij worden de buitenste lamellen pas met de rest van het deurtje verlijmd, als de strippen aangebracht zijn. Hierdoor zijn de strippen onzichtbaar in het deurtje weggewerkt.

 

 

 

 

 

massief houten keukendeurtjes

Massief houten keukendeurtjes (eiken)

 

Alles op maat gemaakt, in iedere gewenste afmeting !

Wij maken niet alleen alles op maat, maar kunnen de deurtjes desgewenst ook nog voorzien van de benodigde sparingen voor de scharnieren. Deze frezen wij dan meteen voor u in !. Neem gerust even contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Voor de meest voorkomende maten, maar ook voor hele grote of hele kleine keukendeurtjes bent u bij QATRINA helemaal aan het goede adres !

Uitgekeken op uw bestaande keukendeurtjes ?. Geef dan eenvoudig de gewenste maten aan ons door, door uw huidige deurtjes even op te meten. U wilt een nieuwe keuken, maar heeft nog geen keuze gemaakt voor de deurtjes ?
Geef dan gewoon even de gewenste aantallen en afmetingen per mail aan ons door, dan kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen.

U heeft liever een wat meer nostalgische uitstraling in uw keuken ?
Ook dan kunnen wij u vast wel verder helpen: wij leveren namelijk ook nog vol massief eiken paneeldeurtjes. Deze zijn opgebouwd uit een vlak vol massief eiken paneel, voorzien van een vol massief eiken omranding.
Neem gerust even contact met ons op: wij helpen/adviseren u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukendeurtjes ?