massief houten keukendeurtjes op maat

keukendeurtjes vervangen

Massief houten keukendeurtjes op maat ? QATRINA maakt ze voor u !

Prachtige vol massief houten keukendeurtjes op maat, in de afmetingen die u nodig heeft.
Bij QATRINA krijgt u uitsluitend de beste kwaliteit, en dat ook nog eens voor heel redelijke prijzen !

De massief houten keukendeurtjes op maat van QATRINA zorgen voor meer sfeer en warmte in uw keuken.

Wij leveren de keukendeurtjes standaard in een mooie strakke uitvoering: geen onnodige en overbodige friemels en frutsels, maar simpelweg een strak rechthoekig massief deurtje, opgebouwd in doorgaande lamellen. Vanzelfsprekend zijn al onze massief houten keukendeurtjes op maat FSC gekeurd.

De deurtjes zijn te bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken.
Wij leveren ook andere houtsoorten dan eiken: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct even contact met ons op per mail of telefoon: wij helpen u graag verder.

Om het kromtrekken of torderen van de keukendeurtjes te voorkomen, worden (gelakte) stalen strippen ingefreesd.
De buitenste lamellen worden pas met de rest van het keukendeurtje verlijmd, nadat de strippen ingebracht zijn. Hierdoor zijn ze onzichtbaar in het deurtje weggewerkt, en van buiten niet meer zichtbaar.

 

 

 

 

 

massief houten keukendeurtjes op maat

Massief houten keukendeurtjes op maat (eiken)

 

Keukendeuren op maat gemaakt, in elke gewenste afmeting !

Wij maken niet alleen op maat, maar ook andere bewerkingen zijn bij ons gewoon mogelijk: zo kunnen wij de keukendeurtjes desgewenst ook al voorzien van de benodigde sparingen voor de scharnieren. Wij frezen deze sparingen dan meteen voor u in !.
Neem gerust even contact met ons op voor de vele mogelijkheden. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

Niet alleen voor de meest gangbare maten keukendeurtjes, maar ook voor hele grote of hele kleine keukendeurtjes bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Nu wel een keer uitgekeken op uw bestaande kille keukendeurtjes ?. Geef ons dan simpel de gewenste maten door, door de huidige keukendeurtjes even op te meten.
U wilt graag een nieuwe keuken, maar de keukenleverancier kan geen massief houten deurtjes leveren ? Wij maken ze gewoon voor u op maat !
Geef ons gewoon even de gewenste aantallen en afmetingen per mail door, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave toe.

U neigt naar een meer nostalgische sfeer in uw keuken ?
Wij leveren ook nog vol massief houten paneeldeurtjes. Deze zijn opgebouwd uit een vlak massief (eiken)houten paneel, voorzien van een vol massief (eiken)houten omranding.
Neem gerust even contact met ons op: wij helpen of adviseren u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukendeurtjes op maat ?