massief houten keukendeuren

massief houten keukendeuren

Vol massief houten keukendeuren bestelt u natuurlijk bij QATRINA !

Prachtige massief houten keukendeuren voor aantrekkelijke prijzen bestellen ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij leveren ze op maat gemaakt. Let op: wij leveren uitsluitend massief hout en dus geen fineer.

Bent u toe aan een facelift van uw bestaande keuken, of wordt er wellicht een nieuwe keuken geplaatst ? Denk dan ook eens aan massief houten keukendeuren ! Wij leveren keukendeuren met een fraaie moderne uitstraling zonder frutsels. Gewoon vlakke en strakke keukendeuren.

Omdat massief hout van nature helaas wil kromtrekken, worden onze keukendeuren versterkt met ingefreesde stalen strippen. Deze strippen zijn helemaal in de deur weggewerkt: u ziet hier hoegenaamd niets van. Het hout voor de keukendeuren wordt duurzaam geproduceerd en is FSC gekeurd. Een garantie voor verantwoord bosbeheer.

Massief houten keukendeuren zijn in eiken bij ons leverbaar in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout. Rustiek eiken keukendeuren leveren wij ook ook in fijnbezaagde uitvoering: hierdoor ogen de deuren zeer ruig. Keukendeuren in andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website: klik hier. Neemt u voor meer informatie a.u.b. even contact met ons op.

 

 

 

massief houten keukendeuren

massief houten keukendeuren (foutvrij eiken)

 

Keukendeuren op maat in Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk, maar kunnen nog veel dan dat: zo frezen wij eventueel ook de sparingen voor de scharnieren al voor u in. Zo hoeft u deuren alleen nog maar zelf af te hangen.

Of het nou deuren in ‘standaardmaten’, hele kleine, of hele grote deuren moeten worden: wij kunnen het wel op maat voor u maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Neem dan contact met ons op.

Keukendeuren in een vlakke uitvoering zijn u nog te saai ? Dat is geen probleem bij QATRINA, want wij maken ook houten paneeldeuren. Uiteraard ook weer allemaal op maat.
Deze maken wij van een vol massief houten paneel met daaromheen een massief houten lijst. Neem voor meer informatie over onze paneldeuren even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukendeuren ?