massief houten keukendeuren op maat

massief houten keukendeuren op maat

Mooie massief houten keukendeuren op maat bestelt u voordelig bij QATRINA !

Voor sfeervolle massief houten keukendeuren op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend massief houten keukendeuren en dus geen fineer: hiervoor verwijzen wij u naar een andere leverancier.

Toe aan een complete facelift van uw keuken, of wordt er binnenkort een nieuwe keuken bij u geplaatst ? Dan is dit het moment om ook eens aan massief houten keukendeuren op maat te denken: tijdloze fronten en deuren voor in elke keuken of badkamer ! Onze keukendeuren leveren wij in een moderne look: geen tierlantijnen, maar gewoon strakke vlakke deuren en fronten.

Helaas wil massief hout op den duur krom gaan trekken. Wij versterken onze deuren daarom met ingefreesde gelakte stalen profielen. De profielen worden onzichtbaar in de deuren weggewerkt: je ziet er dus niks meer van. De keukendeuren en -fronten worden gemaakt van duurzaam geproduceerd hout dat allemaal FSC gekeurd is. Een keurmerk voor gegarandeerd verantwoord bosbeheer.

Prachtige Slavonisch eiken keukendeuren en -fronten leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De laatste is ook te bestellen in een fijnbezaagde uitvoering, waardoor een heel robuust oppervlak wordt gecreëerd. Een andere houtsoort dan eiken is ook mogelijk: u vindt op onze website een overzicht van de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u het beste even contact met ons op. Team QATRINA helpt u graag.

 

 

 

massief houten keukendeuren op maat

massief houten keukendeuren op maat (foutvrij eiken)

 

Schitterende fronten en deuren op maat in eiken, maar ook in een andere houtsoort

Het leveren van maatwerk is onze core business. Wij kunnen echter nog meer: zo frezen wij tegen een geringe vergoeding de sparingen voor de scharnieren er ook al voor u in.
Het is ons om het even: of het nou deuren in ‘standaardafmetingen’, hele kleine, of hele grote deuren moeten worden, wij maken ze op maat voor u.

Vlakke deuren en fronten vindt u nog een beetje te saai ? Wij maken ook massief houten paneeldeuren op maat. Deze worden samengesteld uit een houten paneel met daaromheen een houten lijst. Neem voor meer informatie even contact met ons op. QATRINA, omdat wij staan voor kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukendeuren op maat ?