massief houten keukenbladen

massief houten keukenbladen

Schitterende massief houten keukenbladen op maat voor u gemaakt bestelt u gewoon bij QATRINA !

Uw keuken kan wel een nieuw blad gebruiken ? Wij leveren massief houten keukenbladen op maat in iedere gewenste afmeting en vorm. Bestel gewoon relaxt online ! M.b.v. de allernieuwste houtbewerkingsmachines kunnen wij elke denkbare vorm voor u maken. Kies voor betaalbaar maatwerk en kies voor massief houten keukenbladen van QATRINA !

Onze eiken keukenbladen worden gemaakt van Slavonisch eiken: een mooie, lichte houtsoort die voornamelijk in Oost Europa voorkomt. Door de strenge winters daar groeien de bomen erg langzaam waardoor een keiharde eikensoort ontstaat. Het hout wordt op kleur en structuur geselecteerd en is allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor een duurzame productie.

U kunt bij ons keukenbladen bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Een keukenblad gemaakt van een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Een overzicht van de beschikbare houtsoorten vindt u op onze website.
Wij leveren de bladen in doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering in standaarddiktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Andere diktes op aanvraag. Ook voor een uniek keukenblad bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij leveren ook bladen gemaakt van kopshout: op maat verkrijgbaar bij QATRINA !

Omdat er ook ongeduldige klanten bestaan die niet op maatwerk kunnen of willen wachten, hebben wij ook een groot aantal panelen op voorraad. Klik hier voor onze voorraadpanelen. Voor de actuele voorraad verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Keukenbladen van fineer

Voor potentiële klanten met een smalle beurs leveren wij ook keukenbladen gemaakt van dik eikenfineer: een voordelig(er) alternatief voor massief. Fineer is door verbeterde technieken vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Wij leveren fineer op maat in foutvrij en rustiek eiken t/m 58 mm. dik. Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

massief houten keukenbladen

Massief houten keukenblad op maat (kops Slavonisch eiken behandeld met Rubio Monocoat 2 componenten houtolie, transparant)

 

Een massief houten keukenblad op maat voor een aantrekkelijke prijs ? QATRINA dus !

Aantrekkelijk geprijsd, op maat gemaakt in de door u gewenste afmetingen en ook nog eens tegen kostprijs bij u afgeleverd. Bestel gewoon vandaag nog online een vierkant of rechthoekig keukenblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamel, vingerlas of in het unieke, onverslijtbare kopshout.
Kopshout keukenbladen leveren wij in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Neem voor speciale wensen of hele grote keukenbladen even contact met ons op: deze zijn op aanvraag mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenbladen ?