massief houten kastdeurtjes op maat

keukendeurtjes vervangen

Schitterende vol massief houten kastdeurtjes op maat gemaakt door QATRINA

Op zoek naar echt massief houten kastdeurtjes op maat voor uw (nieuwe) keuken of badkamer ?. Bij QATRINA bestelt u ze heel eenvoudig. Wij leveren bovendien alleen de beste kwaliteit eikenhout, voor zeer scherpe prijzen !

Meer sfeer in uw badkamer of keuken: gegarandeerd een goed resultaat met de massief houten kastdeurtjes op maat van QATRINA. De nieuwe deurtjes kunt u toepassen ter vervanging van uw huidige deurtjes, maar natuurlijk ook indien u van plan bent een nieuwe keuken of badkamer aan te schaffen.

Onze houten kastdeurtjes leveren wij standaard in een vlakke uitvoering. Geen gekke tierlantijnen, maar simpelweg een keurig, rechthoekig massief houten kastdeurtje. Onze houten kastdeurtjes zijn uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Om te voorkomen dat de houten kastdeurtjes mogelijk gaan torderen of kromtrekken, worden stalen strippen in de deuren ingefreesd . Uiteraard is hier aan de buitenkant niks van te zien.

De op maat gemaakte deurtjes zijn o.a. leverbaar in noestvrij eiken. Dit wordt door onze eigen leveranciers speciaal op kleur geselecteerd. Noestvrij eiken wordt ook wel foutvrij eiken genoemd.

U heeft liever deurtjes met wat meer structuur ?. Dan hebben wij licht rustiek eiken voor udit eikenhout bevat wat kleine noesten en vlammen, zodat wat meer kleurnuance in het hout aanwezig is.

Licht rustiek eiken is nog niet robuust genoeg ?, kiest u dan voor ons fraaie rustiek eiken. Rustiek eiken bevat meer en grotere noesten, meerdere (kleine) scheuren en veel meer kleurnuance dan het licht rustiek eiken.

Indien u op zoek bent naar een hele ruige houtsoort, dan is er nog ons rustiek fijnbezaagd eiken: heel ruw en oneffen gemaakt rustiek eikenhout doordat het met een lintzaag is bewerkt.

 

 

 

massief houten kastdeurtjes op maat

Massief houten kastdeurtjes op maat

 

Echt vol massief houten kastdeurtjes op maat, tot op de mm. nauwkeurig in iedere gewenste afmeting leverbaar

Ieder deurtje helemaal op maat voor u gemaakt, in elke gewenste afmeting. De benodigde sparingen voor de scharnieren kunnen wij er zelfs al voor u infrezen !. Neem even contact  met ons op: wij helpen u graag verder.

Niet alleen alle gangbare afmetingen, maar ook hele grote of hele kleine deuren bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

U bent van plan uw huidige keuken of badkamer te renoveren ?. Dan kunt u heel eenvoudig de nieuwe maatvoering(en) aan ons doorgeven door de deurtjes van uw bestaande keuken of badkamer even op te meten. Een indelingstekening van de keuken of badkamer is wel zo handig. Zo kunnen wij met u meedenken over de meest geschikte locatie(s) voor de in te frezen strippen. Dit met name met het oog op de (eventueel) nog te monteren grepen op de deuren.

Hoe langer de deuren, of beter: hoe hoger de deuren, des te meer strippen er zullen moeten worden ingefreesd. Doordat de ingefreesde strippen de deurtjes uiteraard verzwaren, adviseren wij bij de meest gangbare maten op zijn minst drie scharnieren per deur aan te (laten) brengen. Voor de openvallende onderdelen, zoals bijv. het afdekpaneel voor de afwasmachine, raden wij aan om stalen buisprofielen in te laten frezen. Deze profielen zijn lichter dan de stalen strippen, en belasten de veer van de afwasmachineklep zodoende minder. Neem gerust even contact met ons op, wij adviseren u graag.

Een meer nostalgische keuken of badkamer ? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht: wij leveren tevens vol massief eiken paneeldeuren. Deze deuren zijn opgebouwd uit een vol massief eiken paneel v.v. een vol massief eiken omlijsting. Neem gerust even contact met ons op: dan helpen wij u graag verder !.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten kastdeurtjes op maat ?