massief houten kastdeuren

keukendeurtjes vervangen

Massief houten kastdeuren op maat bestelt u eenvoudig bij QATRINA

U bent op zoek naar echt massief houten kastdeuren voor een keuken of badkamer ? Prachtige warme, stijlvolle looks van duurzaam fsc eikenhout.

Massief houten kastdeuren zorgen voor een warme uitstraling in keukens en badkamers die anders al gauw een kil karakter krijgen. De massief houten kastdeuren zijn toepasbaar in nieuwe keukens en badkamers maar ook zeer geschikt als vervanging van oude kastdeurtjes.

Wij leveren super strakke houten kastdeuren van massief Slavonisch eikenhout. Geen tierelantijnen, maar gewoon een keurig rechthoekig deurtje. Less is more. Meer sfeer, meer karakter, meer duurzaam leven in uw keuken en badkamer. Ons eiken is natuurlijk FSC gekeurd.

In de massief houten kastdeuren zitten stalen strips onzichtbaar ingefreesd, om kromtrekken en/of torderen te voorkomen.

Onze kastdeuren zijn onder meer leverbaar in superstrak noestvrij eiken dat op kleur is uitgezocht, het zogenaamde foutvrije eiken.

Wilt u iets meer leven in het hout? Kies dan voor licht rustiek eiken. Hierin zitten kleine noesten en vlammen, er zit dan iets meer kleurnuance in de deuren.

Wilt u het nog grilliger? Kies dan voor rustiek eiken. Hierin zitten grotere noesten (maar niet zo dat er gaten in zitten), kleine scheurtjes en meer kleurnuance.

En voor een nog stoerdere uitvoering leveren wij rustiek fijnbezaagd eiken. Fijnbezaagd eiken is door de lintzaag gehaald en heeft daarom een ruw, geribbeld oppervlak.

 

 

 

massief houten kastdeuren

 

 

Uw kastdeuren helemaal op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

Wij leveren de houten kastdeuren helemaal op maat. Indien gewenst kunnen wij de scharniergaten al voor u infrezen. Neem gewoon even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

Wij leveren de meest gangbare afmetingen, maar ook uitzonderlijke maten zijn geen probleem.

In het geval u de kastdeuren gaat gebruiken voor een renovatie, kunt u het beste de te vervangen deurtjes opmeten voor de nieuwe maten. Een tekening van het vooraanzicht van uw keuken is handig, omdat we dan graag even met u mee denken over de plaats van de stalen strips die natuurlijk niet met de vast te schroeven handgrepen in conflict moeten komen.

Hoe langer de deur, hoe meer stalen strippen er in moeten worden gefreesd.  Omdat de stalen strippen het deurtje uiteraard verzwaren, adviseren wij altijd minimaal drie scharnieren toe te passen. Voor openvallende delen, bijvoorbeeld als paneel voor op een vaatwasmachine, adviseren wij u buisprofielen in te frezen, deze zijn minder zwaar en dus minder belastend voor de veer van de vaatwasmachineklep. Neemt u bij twijfel gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Wilt u wel graag massief houten kastdeuren, maar liever een meer nostalgisch uiterlijk ?. Wij hebben ook een collectie paneeldeurtjes: een paneel van massief hout met een omlijsting van massief hout. Neem in dat geval even contact met ons op, dan nemen wij graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten kastdeuren ?