massief houten kastdeuren op maat

keukendeurtjes vervangen

Massief houten kastdeuren op maat voor u gemaakt door QATRINA

U zoekt echt massief houten kastdeuren op maat voor uw keuken of badkamer ? Mooi warm en sfeervol eikenhout op kwaliteit geselecteerd door QATRINA.

Massief houten kastdeuren op maat zorgen voor een warme sfeer in uw keuken en badkamer, die anders vaak een kil karakter hebben. Onze massief houten kastdeuren op maat zijn toepasbaar in nieuwe keukens en badkamers, maar uiteraard ook zeer geschikt als alternatief voor uw oude deurtjes.

Wij leveren strakke massief houten deurtjes van massief Slavonisch eikenhout. Geen overbodige frutsels, maar gewoon een nette rechthoekige deur. Meer sfeer, karakter en duurzaam leven in uw keuken en badkamer. Ons eiken is uiteraard FSC gekeurd.

In de massief houten kastdeuren zitten stalen strippen onzichtbaar in het hout ingefreesd, om kromtrekken en torderen te voorkomen.

Onze massieve kastdeuren zijn onder andere leverbaar in prachtig noestvrij eiken dat op kleur is uitgezocht, ook wel foutvrije eiken genoemd.

Wilt u wat meer leven in het eikenhout? Kies dan voor licht rustiek eikenhout. Hierin zitten kleine noestjes en vlammen. Daardoor zit er iets meer kleurnuance in de deurtjes.

Wilt u het nog grilliger? Kies dan voor rustiek eiken. Hierin zitten grotere noesten (maar niet zo dat er gaten in zitten), kleine scheurtjes en meer kleurnuance.

En voor een nog stoerdere look leveren wij rustiek fijnbezaagd eiken. Fijnbezaagd eiken is door de lintzaag gehaald en heeft daarom een ruw, geribbeld oppervlak.

 

 

 

massief houten kastdeuren op maat

Massief houten kastdeuren op maat

 

Uw kastdeuren helemaal op maat gemaakt, in elke gewenste afmeting

Wij leveren onze massief houten kastdeuren helemaal op maat gemaakt. Indien gewenst kunnen wij zelfs de scharniergaten al meteen voor u infrezen. Neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

Wij leveren de meest gangbare afmetingen van kastdeuren, maar ook uitzonderlijke maten zijn geen probleem voor ons.

In het geval u de kastdeuren gaat gebruiken voor een keuken of badkamer renovatie, kunt u het beste de oude deurtjes opmeten voor de nieuwe maten. Een tekening met daarop het vooraanzicht van uw keuken of badkamer is handig, omdat we dan even met u mee kunnen denken over de plaats van de stalen strippen, die uiteraard niet met de nog te monteren handgrepen in conflict mogen komen.

Hoe langer de deur, hoe meer stalen strippen er ingefreesd moeten worden. Omdat de stalen strippen het deurtje verzwaren, adviseren wij minimaal drie scharnieren aan te brengen. Voor openvallende delen, bijvoorbeeld het paneel op een vaatwasmachine, adviseren wij buisprofielen in te laten frezen, deze zijn minder zwaar en dus ook minder belastend voor de veer van de vaatwasmachineklep. Neem bij twijfel gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Wilt u wel graag massief houten kastdeuren, maar liever een meer nostalgisch karakter ?. Wij leveren ook paneeldeurtjes: een paneel van massief hout voorzien van een omlijsting van massief hout. Neem even contact met ons op, dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten kastdeuren op maat ?