massief houten hakblok

massief houten hakblok

Een massief houten hakblok helemaal op maat voor u gemaakt in meerdere houtsoorten

Gewoon op maat voor u gemaakt in iedere vorm die u wenst: een massief houten hakblok bestelt u bij QATRINA in verschillende uitvoeringen en in heel veel houtsoorten ! Standaard afmetingen en standaard vormen kennen wij niet, dus voor een uniek hakblok moet u toch echt bij QARTRINA zijn: de houtspecialist van België en Nederland !

De meeste door ons geleverde hakblokken zijn gemaakt van massief eiken. Niet van het ‘doorsnee’ Europees eiken, maar van het veel hardere en veel mooiere Slavonisch eikenhout. Dit hout wordt door verschillende producenten in onder meer Kroatië voor ons gekweekt.
Via onze website leveren wij uitsluitend houtproducten gemaakt van eiken. wij leveren eiken hakblokken in een doorgaande lameluitvoering, in een vingerlasuitvoering en gemaakt van aan elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. Het zogenaamde kopshout. In doorgaande lamellen en in vingerlas kunt u bij ons tot 40 mm. dik massief bestellen. Kopshout leveren wij met een dikte van 60 mm. massief.

 

 

 

massief houten hakblok

massief houten hakblok (uitvoering in kops acacia, onbehandeld)

hakblokken op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en in prachtig kopshout ? QATRINA !

Bij QATRINA kunt u naast eikenhout ook terecht voor heel veel andere FSC gecertificeerde houtsoorten.
In vingerlas en in doorgaande lamellen leveren wij onder meer kersenhout, notenhout, ahornhout, beukenhout, acaciahout en essenhout. Allemaal op structuur en kleur op uitstraling door onze producenten voor u uitgezocht: alleen het allerbeste is bij ons goed genoeg.

In kopshout kunt u bij ons terecht voor eikenhout, acaciahout, essenhout, beukenhout en kersenhout. Niet alleen in de vorm van een hakblok, maar voor nog veel meer: wij maken er bijv. ook schitterende barbladen, keukenbladen, werkbladen, toonbanken en tafelbladen van ! Kops is door zijn unieke, afwijkende samenstelling beduidend sterker dan vingerlas of doorgaande lamellen en is dan ook uitermate geschikt voor producten die het zwaar te verduren krijgen. Niet voor niets dat slagers er nog steeds hun vlees op snijden en hakken.

Wij leveren niet alleen maatwerk tot op de millimeter: ook aanvullende extra bewerkingen zoals het maken van sleuven of sparingen kunnen wij met onze moderne freesmachines voor u realiseren. Stuur ons hiervoor gerust een mailtje of bel ons even. Voor het allermooiste hout op maat voor u gemaakt voor een interessante prijs moet u bij QATRINA zijn !

Bent u geïnteresseerd in een massief houten hakblok ?