massief houten eettafel op maat

massief houten eettafel op maat

Voor een massief houten eettafel op maat zit u goed bij QATRINA !

Bestel uw massief houten eettafel op maat gewoon bij QATRINA. Bestellen kan heel eenvoudig en snel online. Vergeet het zoeken in de meubelwinkel: dat is niet toch niet meer van deze tijd !
Wij leveren tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen tot en met een lengte van 3,5 meter, maar in vingerlas zijn nog (veel) langere lengtes mogelijk !

Eiken wordt bij ons verreweg het meest besteld. Wij gebruiken hiervoor geen Europees eiken, maar Slavonisch eiken: een beduidend mooiere houtsoort. Een tafelblad in een andere houtsoort is eventueel ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze tafelbladen worden allemaal gemaakt van FSC-gekeurd hout: een garantie voor een duurzaam geproduceerd houtproduct.

Onze massief eiken tafelbladen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: u kunt kiezen uit een tafelblad in doorgaande lamellen, in vingerlas of gemaakt van schitterend kopshout. Doorgaande lamellen en vingerlastafelbladen leveren wij in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit.

Of het nou een vierkant, een rechthoekig, een rond, een (Deens) ovaal, een tonvormig of een ellipsvormig tafelblad moet zijn, het maakt ons niet uit, want wij kunnen iedere vorm op maat voor u maken. Neem gerust contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar.

 

 

 

massief houten eettafel op maat

massief houten eettafel op maat (tonvormig licht rustiek eiken tafelblad)

 

Gemakkelijk online bestellen !

Een eiken tafelblad bestelt u bij QATRINA gewoon gemakkelijk online: kies de houtkwaliteit die u wilt, voer de gewenste afmetingen in, selecteer de dikte en maak eventueel een keuze uit de beschikbare aanvullende bewerkingen. Plaats de bestelling in de winkelwagen en reken in een beveiligde omgeving af.

Stel zelf uw nieuwe eettafel samen: het kan bij QATRINA !

Het tafelblad is natuurlijk heel belangrijk, want het moet vanzelfsprekend wel goed in uw huidige interieur passen. Wij leveren de beste kwaliteiten eikenhouten tafelbladen op maat, maar zonder een stalen of houten tafelonderstel is de tafel nog niet compleet. Daarom leveren wij naast massief houten tafelbladen ook een groot aantal stalen en houten onderstellen.

Stel dus heerlijk relaxt vanaf de bank thuis uw nieuwe tafel helemaal zelf samen ! neem even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden: klik hier voor onze stalen onderstellen of hier voor een houten onderstel. Heeft u hulp nodig ? Geen probleem: wij helpen u graag !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten eettafel op maat ?