massief houten bureaublad

houten eettafel

Een mooi massief houten bureaublad bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Op zoek naar een massief houten bureaublad ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA, want wij maken naast  massief houten werkbladen, keukenbladen en tafelbladen ook bureaubladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Op aanvraag zijn bureaubladen in een andere houtsoort dan eiken ook mogelijk. Kijk hiervoor even op onze website, wij hebben daar een overzicht geplaatst.

Helemaal op maat voor u gemaakt in de vorm en afmeting die u wenst. Bestel dus eenvoudig online vanuit uw luie stoel een prachtig massief houten bureaublad. Wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, te bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wij zijn trouwens een van de weinigen die kopshout kunnen leveren.

Heeft u een vraag over een van onze producten, neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten, die duurzaam zijn geproduceerd. Daarom zijn deze ook allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

massief houten bureaublad

Massief houten bureaublad in rustiek eiken

 

Een massief houten bureaublad, op maat voor u gemaakt

Bij ons is massief eiken verreweg de meest gevraagde houtsoort, maar bij QATRINA kunt u op aanvraag ook terecht voor veel andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht op onze website. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies ? Bel of mail ons dan even. Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door.

Bureaubladen in doorgaande lamel uitvoering zijn sowieso leverbaar tot een lengte van 3,5 meter. Langer kan meestal wel, maar is niet het hele jaar door leverbaar. Neem even contact met ons op indien u op zoek bent naar een langer blad.

Een blad in vingerlas wordt gemaakt van relatief korte stukjes massief hout, die door middel van een vingerlas met elkaar verlijmd worden.
Kopshout bureaubladen worden gemaakt van vierkante blokjes van circa 43×43 millimeter, die met de hand aan elkaar verlijmd worden tot het uiteindelijke bureaublad.

Wij kunnen op aanvraag bureaubladen in vingerlas en kopshout leveren tot een lengte van wel zeven meter. Houd u in dat geval wel rekening met het transport en manoeuvreerruimte.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten bureaublad ?